Idungården Legesenter DA

Kontakt

Telefonnummer73 83 36 1073 83 36 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(162)
162 vurderinger
Tilgjengelighet
(112)
112 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(138)
138 vurderinger
Service
(113)
113 vurderinger

Siste vurderinger av Idungården Legesenter DA

Lite positivt å si

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Halldorsson i litt over 4 år i Trondheim. Dette har dessverre ikke vært noen god opplevelse for meg. Han viste liten empati da jeg ba om å få utskrevet anti-depressiva og det kunne virke som at han syntes jeg overdrev med problemene mine.

Han har konsekvent vært minimum 30 minutter for sen til avtalene våre og jeg valgte en gang å konfrontere han med dette. Da hisset han seg opp og sa at det skyldtes personer på telefonen med psykiske problemer, noe jeg skulle hatt forståelse for siden jeg også brukte lang tid første gangen jeg fortalte om mine psykiske lidelser. Jeg opplevde at han brukte min historie som et forhandlingskort, for å forsvare seg selv. Dette opplevdes som krenkende.

Jeg slet blant annet med kløe i skrittet en periode og forespurte hva jeg kunne gjøre med dette. Da mente han at jeg ikke burde gjøre noe med det, og heller ikke vaske skrittet, for han mente at det beste var at dette skulle rense seg selv.

Ved en annen anledning var jeg innom for å teste meg for kjønnssykdommer, da ville han ikke teste meg for HIV og AIDS, for det pleide han bare å teste på homofile som hadde hatt ubeskyttet sex. Dette var en noe sjokkerende melding å få.

For ikke lenge siden var jeg innom for å ta noen blodprøver. Det tok lang tid uten at jeg hørte noe mer, så jeg valgte å kontakte legesenteret for å høre. Da fikk jeg tilsendt en lang liste med en haug med tall jeg ikke forsto noe av og jeg fikk ingen forklaring på hva disse betydde.

Rent generelt har jeg opplevd å ikke bli tatt på alvor og at jeg har måttet anstrenge meg for å overbevise han om at jeg burde få ta ulike tester. Noe som har vært slitsomt og føltes respektløst, særlig når det handlet om de psykiske plagene mine.

Ubehagelig opplevelse

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg følte meg krenket over hennes negative tone og formidling, og følte meg ukomfortabel i samtale med henne. Jeg ble ikke betrygget av legen min - noe som jeg setter pris på.

Første gang opplevde jeg ikke noe problematisk ved legetimen, men i ettertid følte jeg at hun manglet kompetanse på mitt problem.

Siden hen har det ikke vært noe konstruktiv tilbakemelding eller formidling fra hennes side. Jeg håper hun kan forbedre hennes formidling til hennes pasienter for å oppnå bedre tillit de.

Himler med øynene og tar deg ikke seriøst

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært hos henne tre ganger så langt og har absolutt ikke hadd noen god opplevelse med henne. Stressa og sur lege som ikke tar problemene dine seriøst og som himler med øynene når du forteller at noe er galt. Jeg går jo til legen når noe er galt og har en dårlig følelse, men drar fra legen med en enda dårligere følelse.

En av gangene jeg var der hadde jeg fire småting jeg ville ta opp og som kanskje hun hadde noe løsning på, og ved mitt andre problem hvor jeg måtte måle blodtrykket, rakk jeg ikke å ha på meg genseren og yttertøyet igjen før hun kjørte kortmaskinen opp i trynet på meg og sa hade, og da hadde jeg fortsatt noen ting jeg ville fått hjelp med.

Utrolig kald og utrivelig dame. Prøver å tenke på noe positivt å slenge med her, men kan ikke finne en eneste ting.

Bytter fastlege i dag og håper jeg får plass hos noen andre fort, så jeg slipper å risikere å måtte dra hos henne igjen om noe plutselig skulle haste.

Veldig fornøyd

Lege: Birger Laurentius Stub Koren Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opplever Koren som en trygg og god lege. Faglig dyktig, tydelig og omsorgsfull og jeg har opplevd å bli tatt på alvor. Har hjulpet meg med flere problemer, men i tillegg er han et medmenneske som bryr seg og strekker seg langt for å hjelpe

Ubehagelig

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Marit to ganger nå og så ubehagelig dame har jeg aldri møtt før. Det er rart for meg at en så usympatisk personlighet i hele tatt har lov å jobbe med mennesker som kan være på sitt mest sårbare. Første møtet var ubehagelig, andre møtet var mye verre. En legetime hos henne er som å sitte på rektors kontor!
Det føltes som om man burde skamme seg for at det er noe galt med kroppen din. Jeg kom dit med store plager, kroniske plager. Men ikke farlige, så da er det ingen hjelp å få. Hun så ikke behovet for at jeg skulle få henvisning til fysio, enda jeg har store plager etter å tidligere ha brekt ryggen.

Her må man være dødssyk for å bli tatt på alvor. Får vondt av å tenke på alle pasientene som kommer dit med alvorlige plager og bekymringer og må oppleve så dårlig behandling som jeg fikk.

Omsorgsyrker er ikke for alle, Marit!