Idungården Legesenter DA

Kontakt

Telefonnummer73 83 36 1073 83 36 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(156)
156 vurderinger
Tilgjengelighet
(109)
109 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(132)
132 vurderinger
Service
(110)
110 vurderinger

Siste vurderinger av Idungården Legesenter DA

Effektiv, forferdelig og urettferdig

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var der 7 minutter for sen pga atb var 20 minutter for sen. Da hadde hun tatt inn neste man. Jeg prøvde å si ifra om at jeg var der, men ingen var i skranken før jeg var 10 minutter før sen, jeg sa ifra og satt meg ned. Når det fortsatt var 3 minutter igjen av timen og hun var ferdig med neste man så hun hadde hatt tid til å kanskje en halv lege time med meg. Sendte hun meg hjem, fikk en time en uke senere så må gå uten søvn i en uke og betale for den timen.

Ikke en lege for meg.

Lege: Birger Laurentius Stub Koren Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hyggelig fyr, men kan provosere. Han virker travel og kan være dårlig til å lytte. Ordner raskt med resepter.

Følte meg ikke trygg på hans medisinske kompetanse. Som lege var han ikke den rette for meg.

En perfekt lege, om det er lege du trenger

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Marit Rønne i en årrekke, og innrømmer lett at jeg ble litt skremt de første gangene. Marit er rett på sak, ikke noe dill-dall, men etter hvert som årene har gått, har jeg lært meg å sette pris på dette. Hun er faglig dyktig, følger opp pasientene på en god måte, og hun gir deg svar på det du lurer på. Jeg synes Marit er en svært god lege – for meg, som ikke går til legen for koseprat og terapi. Anbefales!

Hyggelig og effektiv

Lege: Marit Rønne Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Marit som fastlege i snart 10 år, siden jeg var ny student i Trondheim, og har bare positive erfaringer med henne. Hun er effektiv, noe som gjør at det sjelden er ventetid når jeg møter til avtalt tid. Opplever likevel at hun tar meg på alvor for det jeg kommer for, og at hun er hyggelig og kunnskapsrik. Jeg kjenner meg ikke i det hele tatt igjen i de negative kommentarene som ligger her, og har ingen problemer med å anbefale Marit Rønne som fastlege.

Den beste legen jeg noen gang har hatt...helt til...

Lege: Olav Angen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

dr Angen er den beste legen jeg noen gang har hatt....helt til....
Jeg har slitt med Fibromyalgi, dvs kroniske smerter, daglig, angst, deperesjon og søvnløshet i snart 15 år. Da det hele startet ifor ca 15 år siden hadde jeg verdens beste lege...Desverre sluttet han som fastlege grunnet ny stilling. Jeg har byttet til utallige forskjellige leger siden, men ingen har hverken tatt meg alvorlig, hjulpet meg på noen som helst måte, eller jeg har ikke fått hjelp i det hele tatt. Ufattelig hvor mange rett og slett ubrukelige leger det finnes i Trondheim dessverre... Men så kom jeg til Dr Angen for første gang, i et siste håp om å få hjelp. Fra den første timen ble jeg tatt svært seriøst. Han hjalp meg med alt jeg ba om hjelp til, og lyttet til meg under hele timen, på alle timene. Han var rett og slett helt utrolig snill, god, varm og forståelsesfull. Jeg følte meg som verdens heldigste som endelig hadde funnet en skikkelig lege. Dessverre så hadde jeg de siste 3-4 årene grunnet null hjelp av andre leger, og at jeg de siste årene hadde opplevd svært tunge perioder med flere tragiske dødsfall av flere av mine nærmeste familiemedlemmer, noe som gjorde at jeg dessverre begynte med selv medisinering. Noe jeg var svært flau over, og noe jeg rett og slett ikke turde å be om hjelp for, da skammen var uutholdelig. En dag kom dette likevel fram på en time jeg hadde, da jeg ikke orket mer av dette, og ba om hjelp til og bli frisk. Han reagerte med et voldsomt sinne, mente jeg hadde holdt han for narr, og jeg reagerte med sjokk, vantro og skuffelse. Hvor ble det av den snille, forståelsesfulle og gode legen jeg nå hadde hatt det siste halve året, og som jeg stolte 100% på? Han knakk meg helt der og da. Jeg dro aldri tilbake. Bortsett fra denne episoden, er han egentlig den beste legen man kan tenke seg, men hans reaksjon over hva jeg fortalte han, gjorde dessverre at jeg følte stor skam, følte at han så svært dømmende på meg og hva jeg hadde gjort, og at jeg ikke hadde vært ærlig om det fra første time. Men det er enkelte ting man føler så stor skam over, at det er ikke så lett og innrømme alt til en lege som er ny. At han ikke behandlet meg som et menneske selv om jeg hadde et rusproblem gjorde meg svært trist. Han slo rett og slett hånda av meg. Håper den nye fastlegen min reagerer annerledes, så jeg kan få den hjelpen jeg trenger, og ikke blir dømt for at jeg har utviklet et problem, pga null hjelp fra de forrige legene jeg har hatt de siste 15 årene.