Maren Skorpen
Ektefelle dro til denne legen med en store rygg smerter og mr bilder som viser til tilstander som krever oppfølging. Timen var på 60 minutt, men det ble en rask visitt på 15 min uten henvisninger, anbefalinger, plan for smertelindring eller noen spørsmål for å få et bilde av hvordan tilstanden påvirker ektefelles hverdag. Her skulle man bli raskest mulig ferdig.
Da det ble ytret bekymringer om hvordan ektefelles jobb kan utføres men denne skaden ble det raskt avfeid, til tross helsenorge sine abefalinger i forhold til behandling.
Sykemelding måtte man argumentere seg til, da nav mener det er for mange som er sykemeldte. Her følte man seg verken sett eller hørt, og forlot legekontoret med flere spørsmål og engstelser om fremtiden og hva som kan gjøres for å bli bedre. Styr unna.
Veldig fornøyd. Jeg blir møtt på en god og lyttende måte. Hun er løsningsorientert og har ro. Anbefales.
Jeg er veldig fornøyd. Hun brydde seg om meg og hjalp meg med henvisning til DPS og tok seg god tid. Kommer ikke til å bytte!
Verste jeg har vært borti
Hun var ikke litt interessert i å hjelpe engang. Avslo med engang spørsmålet om henvisning videre til spesialist, uten å gi meg tid til å forklare hun problemet. Dette var svaret hennes ordrett: «Om jeg skulle gitt henvisning til alle, så hadde vi ikke hatt gratis helsetjenester i Norge».