Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
Veldig bra!
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetGjør en veldig god jobb,samt at han LYTTER til meg som pasient og i tillegg er hyggelig,samt erfaren.
Annet som er et STORT pluss,er at han som almen praktiserende lege, sender meg videre til spesialist, når han ser at det er en fornuftig ting å gjøre.
KAN UTEN TVIL ANBEFALES
Solid støttespiller
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetPreben har vært og er en solid støttespiller i en vanskelig tid. Lytter ut før han skriver. Kommer med gode innspill, løsninger og dømmer deg ikke. Anbefales!
Styr unna!
Lege: Jens Petter Rønning SkrevetDu burde virkelig styre unna denne legen, usikker på hvor mye detaljer jeg har lov til å gi her, men la oss bare si at du fortjener noen som lytter til deg, viser deg omtanke og snakker til deg med respekt og ikke som om du har gjort noe alvorlig galt ved å komme dit for råd
(Jeg fikk denne legen tildelt etter min gikk av med pensjon, jeg kunne ikke bytte lege raskt nok) gjør deg selv en stor tjeneste å styr unna! Og lykke til <3
Kunne ikke vært mer fornøyd
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetHan lytter, smiler og tuller når det passer seg, han husker små detaljer om meg som får meg til å føle at han virkelig hører etter, han er en problem løser og det er helt fantastisk
Hyggelig, seriøs og lyttende lege som jeg har største tillit til.
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetHeldigvis så gjorde
Dr. Lameris undersøkelse som viste meget høyt langtidsblodsukker, slik at medisiner ble iverksatt og fikk kontroll på dette. En skikkelig tankevekker for meg som var intetanende over hvor alvorlig situasjonen min var og er. En god og hyggelig lege som anbefales.