Margarida Da Costa Xavier
Dette er det verste legebesøket jeg har opplevd. Jeg opplevde at legen i liten grad lyttet til meg eller tok seg tid til å forstå situasjonen min. Jeg er klar over at leger ofte har 15–20 minutter per konsultasjon, men denne timen varte i underkant av fem minutter, og det føltes svært forhastet.
Når man allerede sliter med helsen, er det viktig å føle seg sett og ivaretatt. Jeg opplevde dessverre ikke dette under konsultasjonen. Kommunikasjonen var også utfordrende, og jeg opplevde legen som svært direkte i sin fremtoning. Samlet sett satt jeg igjen med en følelse av manglende omsorg og forståelse, og jeg kommer derfor ikke til å benytte meg av denne legen igjen. Jeg anbefaler folk å unngå henne på det sterkeste!
Jeg opplevde dessverre ikke å bli tatt på alvor under konsultasjonen. Jeg oppsøkte lege på grunn av sterke smerter i øret samt væskeoppsamling som ga nedsatt hørsel. Til tross for dette vurderte legen at tilstanden ikke påvirket arbeidsevnen min, og jeg fikk kun sykemelding i to dager.
Jeg opplevde liten grad av lytting og forståelse for hvordan symptomene faktisk påvirket funksjon i hverdagen . Jeg gikk derfra uten å føle meg trygg på at helseutfordringen min ble tilstrekkelig tatt hensyn til.
Jeg forventer ikke nødvendigvis å få det som jeg vil, men jeg forventer å bli møtt med en grundig vurdering og opplevelse av å bli tatt på alvor. Det savnet jeg her.
Jeg opplevde dessverre at denne legen ikke lyttet til meg da jeg kom med mine helsebekymringer. Jeg følte meg svært dårlig og beskrev symptomene mine nøye, men fikk kun generelle råd som ikke passet min situasjon.
Jeg måtte selv ta initiativ til videre undersøkelser, og det var først da jeg fikk svar på hva som var galt. Selv etter dette opplevde jeg utfordringer med å få den oppfølgingen jeg trengte, noe som gjorde situasjonen ekstra belastende.
Jeg skulle ønske jeg ble møtt med mer forståelse og grundighet. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale denne legen.