Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
Imøtekommende og medmennesklig
Lege: Bharat Shukla SkrevetVar hos denne fine legen for ultralyd og fikk komme inn 20 min før timen. Han viste og forklarte selvom jeg egt ikke hadde lyst å se organene mine på skjermen! Hadde med sønnen min på 1 år som han underholdte litt samtidig!
Var veldig trygg og støttende.
Hadde lett gått igjen.
Den mest nedlatende og arrogante legen jeg har møtt
Lege: Bharat Shukla SkrevetOpplever i svært liten grad å bli lyttet til i noe som helst. Er i en krevende situasjon på arbeidsplassen som gjør at jeg kvir meg til å dra på jobb hver pga utagering og får kun én uke sykemelding. Så setter han opp på ny legetime uken etter. Begge to ble avvist av NAV, fordi Bharat har brukt en kode som gjør at jeg ikke har rett på sykepenger. Jeg måtte ringe NAV, så måtte jeg ringe legesenteret igjen og så ringer han meg til slutt. En praksis jeg aldri har opplevd med andre leger. Han opptrer svært kald og må nærmeste ''krangle'' for at han skal gjøre grunnleggende ting som alle har krav på.
Veldig Dårlig
Lege: Margarida Da Costa Xavier SkrevetJeg opplever det som veldig belastende og ha en slik fastlege. Hun er ikke sympatisk viser ingen empati eller forståelse for meg i en veldig vanskelig situasjon. Jeg har store helseutfordringer som jeg har hatt over lang tid noe som min pasient journal viser veldig tydelig samtidig er jeg under utredning og har en vanskelig familie situasjon. Jeg blir møtt med null forståelse og hun er i tillegg frekk. Føler meg helt nedbrutt etter time hos henne, jeg prøver å finne ny fastlege står i kø men det er ikke så lett. Skriver dette for å hjelpe andre slik at de ikke havner i min situasjon.
Veldig flink lege
Lege: Bharat Shukla SkrevetProfesjonell, dyktig og flink lege. Faglig dyktig, flink til å lytte og gi råd og veiledning. Anbefales på det sterkeste
Dr. GPT
Lege: Sanjay Aryal SkrevetBrukte aktivt chatgpt under hele timen og gav med AI generert tekst skrevet ut som "hjelp". Så også ut som han kopierte epikrise og pasientjournalen min inn i chatgpt. Jeg kan tydligvis også bli lege, bare å bruke AI da.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?