Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
Anbefales!
Lege: Bharat Shukla SkrevetBharat er en svært god fastlege. Han tar pasientene på høyeste alvor og er kunnskapsrik – noe som til tider kan komme til uttrykk som litt bedrevitende. Men dette er faktisk positivt, fordi det viser at han forstår alvoret i sykdomsbildet ditt og henviser videre til spesialist når det er nødvendig.
Han gir gode og grundige forklaringer, og kommer med alternative løsninger når det er mulig. Anbefales!
En dyktig lege som tar pasientene på alvor
Lege: Bharat Shukla SkrevetJeg er svært fornøyd med legen min. Han er profesjonell, dyktig, seriøs og møter meg alltid med respekt. Jeg føler meg tatt på alvor, lyttet til og møtt på en trygg og god måte. Han fremstår faglig kompetent og viser ekte engasjement for pasientene sine. Jeg kan derfor varmt anbefale ham til andre som ønsker en kunnskapsrik og respektfull lege.
Styr unna.
Lege: Bharat Shukla SkrevetMin opplevelse med Bharat Shukla som fastlege var dessverre svært dårlig. Jeg følte meg aldri hørt eller tatt på alvor, og utfordringene mine ble flere ganger bagatellisert. Jeg ble også avbrutt mens jeg forsøkte å forklare situasjonen min, noe som gjorde at jeg satt igjen med en følelse av å ikke bli lyttet til eller respektert.
Til tross for at jeg tidligere hadde fått nødvendige medisiner på resept fra andre fastleger, ønsket han ikke å fornye disse. Jeg opplevde heller ikke at jeg fikk en god forklaring eller en alternativ behandlingsplan. Den oppfølgingen og behandlingen jeg hadde behov for, uteble.
Etter kun to konsultasjoner valgte jeg å bytte fastlege, da jeg ikke hadde tillit til oppfølgingen jeg fikk. Det eneste positive med opplevelsen var de ansatte i resepsjonen, som var svært hyggelige, imøtekommende og profesjonelle. Dessverre veide ikke dette opp for den totale opplevelsen.
En lege som bryr seg
Lege: Martin Berger Moss SkrevetMartin bryr seg og husker pasientene sine, han lyttet på mine problemer og kom med gode løsninger og betryggende ord. En lege jeg vil anbefale på det sterkeste.
Imøtekommende og medmennesklig
Lege: Bharat Shukla SkrevetVar hos denne fine legen for ultralyd og fikk komme inn 20 min før timen. Han viste og forklarte selvom jeg egt ikke hadde lyst å se organene mine på skjermen! Hadde med sønnen min på 1 år som han underholdte litt samtidig!
Var veldig trygg og støttende.
Hadde lett gått igjen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?