Hans Braadland

Langbølgen legesenter ANS
Mann, 64 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1983

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Langbølgen legesenter ANS Telefonnummer22 28 03 1122 28 03 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Langbølgen 11 1150 Oslo
Vis kart
Hans Braadland er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(10)
10 vurderinger
Service
(9)
9 vurderinger

Siste vurderinger av Hans Braadland

Trygg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Beste lege i verden!!!

Telefonkommunikasjon med helsesekretar. Det er ofte telefon er ikke tilgennelig i arbeidstid. Helsesekretar skulle svare på tlf 8:30, men det har skjed mange gang at tlf var ikke på fra 8:30, bare fra 8:40 - 8:45

Meget dyktig og profesjonell lege, den beste jeg har hatt!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Meget dyktig og profesjonell lege med stor kunnskap, Han bryr seg om pasientene sine, tar diagnoser på alvor og henviser raskt videre ved mistanke om behov for spesialist samt andre undersøkelser m.m.

Han tror og stoler på deg når du sier at du er syk og gir uttrykk for tillit til deg som pasient med lang erfaring og samt. veldig populær.

Eneste negative er at det noen ganger er litt lang ventetid på å komme inn til legen.

Totalt sett: alltid god behandling ved konsultasjon! Anbefales på det sterkeste, utrolig fornøyd!!

En god lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen ser forbi det du vil høre og tar hensyn til det pasienten sier. Han er dyktig og alltid åpen for nye metoder og nye praksiser. Videre er han veldig god å snakke med, og man føler seg hørt

Skuffet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen hadde jeg i ca ett år og var hos han ca. 4 - 5 ganger i løpet av den tiden. Han er forsåvidt hyggelig og imøtekommende, men svært "streng" eller strikt når det kommer til å snakke om medisiner eller diagnoser.
Medisin jeg hadde fått (i små mengder) av min tidligere fastlege ville han ikke skrive ut. Antibiotika er han også svært skeptisk til å gi ut. Dette er jo bra med tanke på resistens, men føles utryggt når du faktisk burde ha hatt det og du må til en annen lege for å få det.

En av timene hadde jeg spørsmål om det at jeg hadde sluttet å røyke eller p-pille bruken min kunne ha bidratt til at jeg hadde begynt å legge på meg siste året (snakk om fra å være tynn til 7-8 kg ekstra). Da fikk jeg et lite foredrag om fysisk fostring og at det var lurt å komme seg ut å jogge (noe jeg også gjør). Han konkluderte med at du ser jo ikke mange overvektige løpere. Det hadde heller svært lite med både p-piller og røykeslutt å gjøre. Dette er i strid med det jeg selv har lest og andre leger har uttalt seg om. Det gav meg heller ikke svar på spørsmålet mitt og det hele føltes også litt nedsettende. Som om jeg var en sofapotet som burde røre mer på seg liksom... Hvilket heller ikke stemmer.

Dette + tull med en henvisning fra hans eller kontorets side som førte til at jeg måtte vente 2 mnd ekstra for å få time der, var grunnene til at jeg følte meg dårlig ivaretatt og byttet.

Ikke faglig dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er en meget hyggelig og sympatisk mann, men som lege har jeg ingen tillitt til han. De gangene jeg har vært hos han har han stort sett ikke kunnet si noe mer enn hva jeg selv kan google meg frem til. Han virker også veldig distré. Har forståelse for at en fastlege ikke kan alt om alle sykdommer, men sitter igjen med et inntrykk av at han kan lite om sykdommer i det hele tatt.