Pontus Helmer Eriksson

Vadsø legekontor
Mann, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2011

Ledige plasser

80 av 750

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Vadsø legekontor Telefonnummer78 94 23 0078 94 23 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Vidjeveien 4 9800 Vadsø
Vis kart
Pontus Helmer Eriksson er en av 9 fastleger i Vadsø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(8)
8 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(3)
3 vurderinger
Service
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Pontus Helmer Eriksson

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fremstår som lite lyttende og arrogant i sin kommunikasjon.
Anbefaler ingen å konsultere denne legen.
Kroppsspråket fremstår rigid og arrogant.

Flink og dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har en spesiell sykdom han ikke kunne noe om. Forsåvidt ingen andre på helsesentret heller. Flink å henvise videre flink å følge opp. Dyktig lege både for meg og barna
Anbefales😊

Ikke løsningsorientert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mitt inntrykk av denne legen er at han ikke er løsningsorientert, han har vanskelig for å sette seg inn i pasientens situasjon. Jeg vil ikke anbefale ham videre. Det går sikkert greit om en skal ta et par enkle prøver, men dersom en har en mer omfattende problemstilling vil jeg anbefale å unngå denne legen - og da spesielt om man har en psykisk sykehistorie.

Dårlig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg oppfatter Pontus Eriksson som en dårlig lege. Han tar deg ikke seriøst og følger aldeles ikke opp problemet. Hvis han ikke skjønner hva som feiler deg forklarer han det med å være uenige i dokumentasjon som foreligger fra spes. helsetjenesten uten noen som helst god begrunnelse. Han mumler når han prater, og er ikke lett å forstå(svarer konstant med: "jaahh", "uhmm" og "jag forstår"). Virker rett og slett som han ikke bryr seg om pasienten han har foran seg, særlig hvis du er kritisk til behandligen. Anbefaller ikke Pontus som fastlege til noen jeg kjenner eller ønsker en forbedret helse til.

Meget dårlig behandling av min mor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ved telefonisk kontakt over 2 dager med min mor (83 år), som nå ligger på Vadsø Helsesenter, formidler jeg etter avtale med henne, hennes opplevelse med Eriksson.
Hun ble ikke henvist til Kirkenes (KKN) Sykehus før etter påtrykk fra pårørende etter 1 uke ved Vadsø Helsesenter uten merkbar forbedring av sykdomsbildet. Når hun kommer til KKN blir hun lagt på isolat og tatt under intravenøs antibiotika behandling med kommentaren at hun skulle ha kommet inn dit tidligere. Etter en ca. 1 uke blir hun sendt hjem. Etter ytterligere 1 uke får hun tilbakefall og blir sendt til Vadsø Helsesenter og blir tatt under behandling først av vakthavende lege og så av Eriksson igjen. Når hun ber om å bli sendt tilbake til KKN sykehus, som har behandlet hennes sykdomstilfelle over mange år, påstår Eriksson at hun er kranglevoren og at hun ser selv at det hjalp ikke å bli behandlet på KKN da hun fikk tilbakefall allikevel og at de kan gjøre det samme i Vadsø som på KKN , noe de altså ikke har kunnet gjøre tidligere. Mamma er svekket etter lang tids kreftsykdom og mange operasjoner, og kjenner selv sin kropp og sykdomsbilde gjennom disse 20 år, og derfor formidler hun dette til legen(e) (stadig vekk nye) med ønske om å bli behandlet på KKN sykehus, som også har sagt at det er dit hun skal når hun får tilbakefall, og når hun gjør det får hun regelrett en overhøvling og uhøvisk opptreden av Eriksson som innbefatter munnhuggeri og voldsom oppførsel med utfall mot en stol og aggressiv tramping ut av rommet, noe som medførte at mamma fikk hjerteklappning og skjelvinger som gjorde at hun mistet saker i golvet. Hun fikk et psykisk knekk av dette som hun absolut ikke behøver når hun faktisk kjemper for å overleve en alvolig betennelses-/infeksjonssykdom.