Pia Solveig Kvåle

Ullevål Hageby Legesenter
Kvinne, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2008

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

35 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ullevål Hageby Legesenter Telefonnummer23 36 90 9023 36 90 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Niels Henrik Abels v. 2C 0851 Oslo
Vis kart
Pia Solveig Kvåle er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(59)
59 vurderinger
Tilgjengelighet
(43)
43 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(46)
46 vurderinger
Service
(42)
42 vurderinger

Siste vurderinger av Pia Solveig Kvåle

Trygg, rolig og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Pia har vært min families fastlege over flere år. Hun er svært dyktig, henviser til gode spesialister om nødvendig. Pålitelig, handlekraftig og engasjert! Finnes ikke bedre lege enn Pia Kvåle. Kort ventetid på time, aldri forsinket og veldig hjelpsomme damer både i skranken og på laboratoriumet.

Meget dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dyktig almen lege,roter ikke selv,rask til og sende deg videre til spesialister.Stor omsorg for pasienten.Den beste legen jeg har hatt.

Ser helheten, utrolig dyktig!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er imponert! Pia ser pasienten i en helhet og ikke kun de enkelte sykdommene uavhengig av hverandre. Hun er handlekraftig, omsorgsfull og lyttende. Hun har et godt system og har opprettet friplass i kalenderen til hasteoppdrag, slik man kan få time på dagen hvis nødvendig. Selv om hun har det travelt, er ikke dette merkbart for pasienten og hun svarer på alle spørsmål. Takk for at slike leger finnes!

Ikke ydmyk, men alltid blid og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Pia som lege i flere år, men jeg er ganske lei. Det er alltid et problem og gjøre undersøkelser og det beste hun kan gjøre er å skrive ut kjapt en resept. Det er mulig hele systemet legger opp til det, men det går utover kvaliteten på den medisinske behandlingen.

Jeg går fast på medisiner, cipralex, høy dose over flere år etter en kraftig depresjon, men det er aldri tatt inititativ til å følge opp eller teste verdiene mine. Og når jeg kommer vet hun ikke engang at jeg tar cipralex. Det er også store bivirkninger med medisinen, og det er svært negativt å ta den over så lang tid uten å kontrollere det. I den siste legetimen jeg hadde spurte jeg om ventelisten til psykolog (som er et viktig forebyggende tiltak), og hun sa jeg hadde stått på venteliste i 1,5 år. Hun sa psykologen velger seg ut den som trenger det og går ikke etter ventelisten. Hun mente at jeg skulle få mine foreldre til å betale for privat psykolog siden hun mente de hadde så god råd. Jeg er en oppegående jente med høy utdanning, og for meg er det vanskelig å forstå at en lege kan dømme på bakgrunn av hva de ser utenpå.

Ikke for barn

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært tilfreds med det hun har gjort for meg, men har ingen teft med barn. Utover å fortelle mitt barn (med ADHD-diagnose, og med et skjørt selvbilde etter å ha vært utsatt for mobbing) at alle vil ha vanlige barn, ingen vil ha unormale barn, grep hun for noen år siden mitt barns hånd og presset ut en betennelse i fingeren uten å advare først.