Pia Solveig Kvåle

Ullevål Hageby Legesenter
Kvinne, 64 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1575
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ullevål Hageby Legesenter
Niels Henrik Abels vei 2C 0851 Oslo
Vis kart
Pia Solveig Kvåle er en av 570 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(63)
63 vurderinger
Tilgjengelighet
(46)
46 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(49)
49 vurderinger
Service
(45)
45 vurderinger

Siste vurderinger av Pia Solveig Kvåle

Skuffet pasient

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Må dessverre si meg fullstendig enig med innlegg fra 11.mars 2022. Dr Pia Kvåle virker uinteressert i sine pasienter, lytter ikke og ser oss ikke. Er dårlig på kommunikasjon og oppfølging. Ser enten på PC'n eller rett gjennom deg, og hennes fraværende vesen gir deg ikke følelsen av å snakke med noen som bryr seg. I tillegg er hun blitt utrolig grådig, belaster deg for alt; en sms, et spørsmål på telefon, reseptfornyelse, henvisning m.m. Begynner å ligne på advokathonorarer.
Har brukt dr Kvåle i mange år, men noe har beklageligvis endret seg til det verre i det siste. Og det er veldig synd.

Svært lite empati

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Når man går til en fysisk og menneskelig lege forventer man å bli tatt vare på, litt mer enn om man hadde snakket med en virtuell robotlege. Som mangeårig pasient hos dr Kvåle kan jeg med hånden på hjertet si at nærmere den virtuelle robotlegen kan man ikke komme. Slik av det ikke for noen år siden. Dr Kvåle har rendyrket sin fraværenhet over flere år, og hun ser enten på pecen eller rett gjennom deg, og hennes alltid fraværende vesen gir deg aldri følelsen av å snakke med noen som bryr seg. I tillegg fremstår hun faglig svak. Hun er sannsynligvis en bra bedriftsleder, og har nok full fokus på driften, men om du ønsker en lege som bryr seg om deg, da bør du virkelig gå et annet sted.

Veldig grundig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Blir bare mer fornøyd etter som tiden går. Har hatt henne mer enn ti år og har aldri hatt grunn til å klage. Veldig flink til å se kroniker med flere sykdommer. Rask til å sende videre til spesialist ved behov, og følger opp når det haster. Ikke den som sier mest "stakkars deg ", men tar meg på alvor når hun vet at jeg ikke klager uten grunn. Men det er kanskje snakk om gjensidig respekt og tillit. Har støttet meg i forhold til offentlig myndighet ved behov.

Very friendly and caring person

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I have had Pia as my fastlege for many years now and I really couldn't be happier about it. She is very friendly and caring and always makes me feel comfortable and safe. She is always interested in understanding and treating my overall wellbeing, frequently even taking care about much more than what I would have in mind. She always cares about checking my medical history before the consultations and I think this is very nice.

Bestemt og profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Pia som fastlege i ca 10 år, bytta fordi avstanden ble upraktisk etter jeg flytta. Jeg var ikke ofte hos henne, men fikk alltid god og profesjonell hjelp de gangene jeg måtte dit. Den ene gangen det faktisk var viktig og akutt, slapp hun alt og avlyste en annen time for å ha tid til meg. Veldig godt fornøyd med det.

Om noe kunne vært bedre, så er det at hun kan virke litt brå innimellom - muligens humor som bare bommet litt på min humoristiske sans, ikke noe stort problem. Hun er rask, ærlig og effektiv, men kan dermed virke litt kald. Men hun virket godt forberedt på hvem jeg var selv når det var flere år siden jeg var der sist, og lyttet alltid nøye til mine forklaringer av hva som feilte meg - og tok gode avgjørelser basert på det.