Pia Solveig Kvåle

Allmennlegespesialist og fastlege
Kvinne, 65 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

184 av 1575

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ullevål Hageby Legesenter Telefonnummer23 36 90 9023 36 90 ...
Niels Henrik Abels vei 2C 0851 Oslo
Vis kart
Pia Solveig Kvåle er en av 603 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(66)
66 vurderinger
Tilgjengelighet
(47)
47 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(51)
51 vurderinger
Service
(46)
46 vurderinger

Siste vurderinger av Pia Solveig Kvåle

Veldig grundig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Blir bare mer fornøyd etter som tiden går. Har hatt henne mer enn ti år og har aldri hatt grunn til å klage. Veldig flink til å se kroniker med flere sykdommer. Rask til å sende videre til spesialist ved behov, og følger opp når det haster. Ikke den som sier mest "stakkars deg ", men tar meg på alvor når hun vet at jeg ikke klager uten grunn. Men det er kanskje snakk om gjensidig respekt og tillit. Har støttet meg i forhold til offentlig myndighet ved behov.

Very friendly and caring person

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I have had Pia as my fastlege for many years now and I really couldn't be happier about it. She is very friendly and caring and always makes me feel comfortable and safe. She is always interested in understanding and treating my overall wellbeing, frequently even taking care about much more than what I would have in mind. She always cares about checking my medical history before the consultations and I think this is very nice.

Bestemt og profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Pia som fastlege i ca 10 år, bytta fordi avstanden ble upraktisk etter jeg flytta. Jeg var ikke ofte hos henne, men fikk alltid god og profesjonell hjelp de gangene jeg måtte dit. Den ene gangen det faktisk var viktig og akutt, slapp hun alt og avlyste en annen time for å ha tid til meg. Veldig godt fornøyd med det.

Om noe kunne vært bedre, så er det at hun kan virke litt brå innimellom - muligens humor som bare bommet litt på min humoristiske sans, ikke noe stort problem. Hun er rask, ærlig og effektiv, men kan dermed virke litt kald. Men hun virket godt forberedt på hvem jeg var selv når det var flere år siden jeg var der sist, og lyttet alltid nøye til mine forklaringer av hva som feilte meg - og tok gode avgjørelser basert på det.

Not empathetic and not professional

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

i was a patient with her for many year and felt she's cold and not welcoming.

Once i visited her because of severe period pain from endometriosis and mentioned my failed 5 IVF tempts. I was running tears when i told her about all the physical and psychological pain.

She just looked at me and coldly said: 'period pain cannot be not serious. I really don't like people cry in front of me!'

I have no word to say and decide to change doctor right away.

Trygg og erfaren fastlege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig glad hun er fastlegen min, og barnas. Effektiv og dyktig, og jeg opplever meg sett og hørt selv på liten tid. Evner å skjelne mellom virkelig syk - evt trenger innleggelse/ henvisning til spesialist- og at det evt ikke er så alvorlig med symptomene til barna.

Vis flere...