Daniella Lotfi
Jeg flyttet fra Filippinene til Norge. Min ektefelle brukte Daniella og da ble det naturlig at jeg også kunne benytte henne.Det har jeg ikke angret på.Hun er veldig imøtekommende, og flink som forstår meg,og jeg føler meg alltid trygg med henne.Så jeg anbefaler henne på det varmeste
Byttet lege etter mange år og var engstelig for hvordan det skulle gå da jeg var svært fornøyd med min forrige fastlege. Det viste seg at jeg ikke trengte å bekymre meg. Daniella er hyggelig og flink og hjalp meg å komme ut av noe jeg hadde slitt med lenge. Fine lokaler og vennlig hjelpepersonell! Anbefales.
Hun virket bestemt på at hun visste alt, uten å stille spørsmål eller forklare. Jeg opplevde møtet som ubehagelig og ikke særlig respektfullt, så jeg valgte å bytte lege etter første besøk.
I tillegg det var dårlig på laboratoriet de måtte stikke meg fire ganger! for å få litt blodprøve totalt skikkelig dårlig anbefale null
En utrolig hyggelig og flink lege. Nå bruker både mannen min og jeg henne, og vi kunne ikke tenkt oss å bytte lege igjen.
Den beste legen vi har hatt.
Tillit og kommunikasjon er viktig i relasjon til legen som følger deg opp.
Det synes jeg D L oppnår med sine pasienter.
Hun er fastlege til flere i familien vår, så har grunnlag for å si det.