Nazia Batool

Linderudklinikken
Kvinne, 48 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Ledige plasser

224 av 1600

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Nazia Batool er en av 556 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(26)
26 vurderinger
Tilgjengelighet
(24)
24 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(21)
21 vurderinger
Service
(23)
23 vurderinger

Siste vurderinger av Nazia Batool

Kunnskapsrik og forståelsesfull fastlege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For det første må jeg si at jeg for første gang skriver en anmeldelse av noen eller om noe. Men i dette tilfelle velger jeg å gjøre det for jeg og min kone har fått et utrolig godt inntrykk av Fastlegen Nazia Batool. Min kone er gravid og ca. 10 uker på vei. Vi er som nygifte og førstegangs foreldre ganske redd og urolig når det gjelder fosteret. Min kone flyttet hit fra Sverige og fikk automatisk tildelt en fastlege (bøler legesenter). Når vi hadde time hos han måtte vi vente først i 45 min, for så å høre at vi stresser for mye, at smertene er normale uansett om hun hadde blødninger. Ved tidligere besøk hos Volvat private legevakt (også veldig hyggelig og kunnskapsrike ansatte) hadde vi fått beskjed at dette måtte føles opp og sjekkes med ultralyd siden det pga blødninger og smerter er fare for spontanabort. Når jeg nevnte dette til fastlegen sa han bare at de private ville tjene penger. Veldig ulogisk og Han hadde ingen aning om hva han snakket om følte jeg. Hverken kunnskap eller forståelse hadde han følte jeg. Det var sjokkerende for oss som allerede var urolige og engstelig. Hadde aldri hatt en så dårlig fastlege. Dermed byttet vi fastlege til Nazia Batool etter å ha lest noen anmeldelser av henne på legelisten. Og for et lykketreff må jeg si. Fra 0 til 100! Bestilte time. Møtte opp 1 uke senere. Ventet ca. 5 min i ventesonen, så ble vi ropt opp til avtalt tid. Hun har mye kunnskap, kompetanse, snakker rolig og er forståelsesfull. Forklarer alt slik at vi føler oss trygg og ivaretatt. Hun fortalte oss hva som skal gjøres, måtte passes på og lagde et helsekort samt tok noen prøver. Hun er også veldig snill og hyggelig må jeg si. Vi følte rett og slett den positive energien. Rett skal være rett og hun fortjener de beste skussmål. Dette kaller jeg en fantastisk lege. Vi er virkelig heldig å ha deg som fastlege Nazia Batool. Takk. Teamet ditt med helsesekretærene er også veldig service orientert, hyggelig og har bra kompetanse. Vil gjerne gi deg 10 stjerne for det fortjener du og ditt team men vi holder oss til det maksimale her, nemlig 5 stjerner :-D Alt i Alt er alt topp! Tusen tusen takk Nazia Batool og ditt team hos Linderudklinikken.

Mvh,

Emre og Gamze :-)

Utrolig dyktig!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg, min kone og mitt barn har hatt Nazia som fastlege en lang stund nå.

Nazia er alltid lett tilgjengelig, presis med tilbakemeldinger og følger opp prøver osv.
Hun fulgte opp kona hele veien under graviditeten og vi har hatt barnet på kontroll par ganger etter fødselen!

Nazia er en utrolig dyktig lege som har masse kunnskap!

Jeg har selv vært hos henne for behandling og jeg vil nevne at hun håndterer alle forskjellige situasjoner profesjonelt og følger opp!

MEGET DYGTIG FASTLÆGE

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Meget dygtig fastlæge som løser oppgavene på en tillitvekende og profetional måde. Jeg og min famile har haft Nazia B. Mukhtar som fastlæge i mange år og er meget fornøyed.

Meget Trygd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg og barna mine har hatt Mukhtar som fastlege i flere år, og jeg er veldig fornøyde. hun er flink og gjør alt hun kan for å finne ut hva som er i veien. Hun er også alltid smilende og hyggelig og jeg er meget glad i henne.

Trygg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Personlig opplever jeg at min fastlegen møter meg med respekt og lytter på mine problemer/sykdommer. Og jeg er fornøyd med denne hjelpen jeg får.