Waqqas Mohammad Sultan

Holmlia Legesenter
Mann, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2003

Ledige plasser

3 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Holmlia Legesenter
Holmlia senter vei 10 1255 Oslo
Tlf: 22 75 20 62 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Waqqas Mohammad Sultan er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
22 vurderinger
Tilgjengelighet
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
17 vurderinger
Service
15 vurderinger

Siste vurderinger av Waqqas Mohammad Sultan

Den verste erfaringen så langt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Moren min hadde time hos denne legen, hvor henne skulle bli sjekket for infeksjon. Istedenfor å gjøre det han skulle gjøre, fikk moren min beskjed om at henne skulle heller slutte å røyke, og bestille en annen time for å ta blodprøve (som i utgangspunktet var hensikten med dagens time).

Dette finner vi svært uforståelig, ettersom legen verken utførte det som han skulle, i tillegg fikk moren min refs for en ubetalt faktura fra 2009, som henne ikke visste om.

At dette ansvaret gikk utover min mor er helt uforståelig ettersom han selv burde ha kontroll over sine egne utgifter og innbetalinger. Til og med hans sekretær begynte å le da moren min forklarte situasjonen. I bunn og grunn endte hun ppp med å betale for en time hvor hun fikk høre at hun må slutte å røyke. Dette er uakseptabelt oppførsel fra en kjent lege, som vi gjerne ønsker å uttrykke slik at ingen andre opplever det samme som min mor gjorde.

Veldig fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Waquass Sultan kommer og henter. Hilser med håndtrykk, har øyekontakt, snakker med mild og vennlig stemme. Han setter seg tvers overfor meg og snakker direkte med øyekontakt. Han gir meg full oppmerksomhet og det virker som om han har all tid i verden.Han tar seg tid til å snakke om ting som ikke direkte er relatert til sykdommen.
Han gir god informasjon om det er noe og ringer og gir tilbakemelding på prøver. På eget initiativ tar han helsjekk med alle slags blodprøver. Det virker som han tror meg når jeg forteller om hva som plager meg.

lite fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hatt som fastlege veldig lenge, er veldig sjeldent hos legen men de få gangene jeg har vært der har det ikke vært mye hjelp å få dessverre.

Kun fått beskjed om å "spise variert og være fysisk aktiv", noe som forsovet er et veldig godt råd men kanskje bedre egnet til andre enn en ung mann som allerede er veldig fysisk aktiv og har et godt kosthold?

Opplevde også at han brukte halve legetimen engang på å overtale meg til at det ikke var vits å gjøre noe/undersøke problemet noe videre da det var mange andre som hadde det værre.
Litt synd når man har brukt flere år på å prøve å løse opp i et problem, og gjorde at jeg følte jeg ble tatt lite seriøst pga at jeg ellers var frisk og blodprøvene var ok.

Veldig hyggelig, tillitsfull og nøye.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært pasient hos Sultan helt fra han begynte på legesenteret. Den viktigste oppfattelse av Sultan er at jeg som pasient føler at han tar meg på alvor. Når jeg er inne hos ham føler jeg meg som den viktigste personen, og har ikke inntrykk av at at hans tanker begynner å gå til neste pasient.'' Jeg som pasient føler meg ivaretatt''.

Ingen god lege for unge kvinner

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Waqqas som vikar ved to legetimer for 3-4 år siden. Men jeg skriver en vurdering av han nå i ettertid fordi jeg fortsatt tenker på hvordan han opptrådte; veldig lite usympatisk, og nedlatende.

Jeg tenkte i utgangspunktet at hvilken lege som var min vikar spilte ikke så stor rolle, for jeg skulle bare bytte p-stav (hadde hatt det i 3 år, og skulle sette inn for nye 3 år). Men jeg opplevde at Waqqas var nedlatende, usympatisk og fordomsfull mot meg i en sårbar situasjon. Det plager meg fortsatt når jeg tenker tilbake på det.

Det første jeg reagerte på med Waqqas var den usympatiske måten han tok opp at jeg hadde tatt en abort 7 år tidligere. I ettertid har jeg også stilt spørsmålstegn ved hvorfor han i det hele tatt nevnte det? Jeg var hos legen for å bytte p-stav, og kan ikke se at det har noe med en abort jeg tok 7 år tidligere.

Det var helt i starten av legetimen, før vi egentlig hadde begynt timen, da han satt å scrolla gjennom legehistorikken min at han sa "Jeg ser du tok en abort, ja.. For snart 8 år siden." Jeg forklarer at jeg var på p-piller da, men at jeg allikevel dessverre ble uønsket gravid.

Også andre ting jeg reagerte på var at jeg hadde fortalte Waqqas at kjæresten min og jeg hadde kommet frem til at vi ønsket p-stav videre i 3 nye år. Måten Waqqas da senere snakket til meg på, var så upassende at jeg blir sint av å tenke på det nå. Og jeg følte meg veldig dømt og misforstått. Han sa at det kanskje var smart av meg å bruke kondomer i tillegg til p-stav "siden hyppig bytting av seksualpartnere er vanlig blant norske jenter". Jeg følte meg virkelig utilpass.

Jeg følte meg så dømt og nedverdiget da jeg gikk fra legekontoret den dagen som om jeg var en slags "løs norsk kvinne" i hans øyne som burde bruke kondomer med "alle" seksualpartnerne mine, og som hadde tatt en abort som veldig ung. Og utgangspunktet for besøket var for å fortsette mitt fjerde vellykkede år med p-stav. Jeg ikke virkelig ikke sett for meg at jeg måtte redegjøre for aborten eller å bli forelest i kondombruk og "norske kvinners" seksualvaner, som jeg ikke relaterte til i det hele tatt..

Waqqas er nok flinkere med andre pasientgrupper enn unge kvinner.