Waqqas Mohammad Sultan

Holmlia Legesenter
Mann, 47 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2003

Ledige plasser

20 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Holmlia Legesenter Telefonnummer22 75 20 6222 75 20 ...
Holmlia senter vei 10 1255 Oslo
Vis kart
Waqqas Mohammad Sultan er en av 536 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(25)
25 vurderinger
Tilgjengelighet
(16)
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(19)
19 vurderinger
Service
(16)
16 vurderinger

Siste vurderinger av Waqqas Mohammad Sultan

Ikke empatisk og uprofesjonell lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dårlig erfaring med sultan som fastlege. Han bryr seg lite om pasienten og tar ikke pasientens problem alvorlig! Jeg har kronisk ustabil blodtrykk og hadde mistet mye vekt på kort tid. Legen gadd ikke å måle blodtrykket eller vekten min i konsultasjonen, selvom jeg har bedt om det. Dette har skjedd på flere konsultasjoner! Jeg har måttet byttet lege pga dette. Kom til ny lege som ser av journalen at mine siste blodprøver var blitt tatt for 18 mnd tilbake. Dette stemmer ikke, jeg har gitt blodprøver for 6 mnd tilbake og dette husker jeg godt! Dette har altså ikke blitt registrert i journalen! Jeg var meget misfornøyed!

Stresset og travel

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en lege som helst ikke vil ha deg som pasient. Du får en følelse av å være i veien og kaste bort tiden hans. Etter 31 år ved dette senteret, takker jeg for meg og finner meg en lege med empati og interesse for meg som pasient

For mange passienmter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hver gang jeg besøker Sultan føles det som om han vil ha meg raskest mulig ut for å få inn en ny pasient.
Jeg føler meg bare som passient, ikker som et individ.
Han har ved 2 lettere inngrep brukt bedøvelse, men foretatt inngrepet før bedøvelsesmidlet har virket på tross av at jeg ba han vente litt.

Den verste erfaringen så langt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Moren min hadde time hos denne legen, hvor henne skulle bli sjekket for infeksjon. Istedenfor å gjøre det han skulle gjøre, fikk moren min beskjed om at henne skulle heller slutte å røyke, og bestille en annen time for å ta blodprøve (som i utgangspunktet var hensikten med dagens time).

Dette finner vi svært uforståelig, ettersom legen verken utførte det som han skulle, i tillegg fikk moren min refs for en ubetalt faktura fra 2009, som henne ikke visste om.

At dette ansvaret gikk utover min mor er helt uforståelig ettersom han selv burde ha kontroll over sine egne utgifter og innbetalinger. Til og med hans sekretær begynte å le da moren min forklarte situasjonen. I bunn og grunn endte hun ppp med å betale for en time hvor hun fikk høre at hun må slutte å røyke. Dette er uakseptabelt oppførsel fra en kjent lege, som vi gjerne ønsker å uttrykke slik at ingen andre opplever det samme som min mor gjorde.

Veldig fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Waquass Sultan kommer og henter. Hilser med håndtrykk, har øyekontakt, snakker med mild og vennlig stemme. Han setter seg tvers overfor meg og snakker direkte med øyekontakt. Han gir meg full oppmerksomhet og det virker som om han har all tid i verden.Han tar seg tid til å snakke om ting som ikke direkte er relatert til sykdommen.
Han gir god informasjon om det er noe og ringer og gir tilbakemelding på prøver. På eget initiativ tar han helsjekk med alle slags blodprøver. Det virker som han tror meg når jeg forteller om hva som plager meg.