Karin Nilsen Tysnes

Kontorfellesskapet Huseby Legesenter DA
Kvinne, 41 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2005)

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

52 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Karin Nilsen Tysnes er en av 543 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Karin Nilsen Tysnes

Pålitelig, trygg, kunnskapsrik og direkte

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Karin som fastlege i mange år og er mer og mer fornøyd med henne som lege. Det merkes at hun er spesialisert i allmenmendisin. Hun følger godt opp nødvendige prøver og er tydelig om hva som må tas tak i. Hun håndterer mer alvorlige sykdomstegn med en gang og følger opp.
Hun er god på nett, velorganisert og bruker pasientsky aktivt om nødvendig.
Man får vanligvis en regeltime på ca 2 uker, men hun er proaktiv og står til disposisjon for korte hastetimer hvis nødvendig.

Lyttende, trygg og avslappet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Doktor Tysnes er den beste legen jeg har hatt! Hun er superdyktig, har et behagelig vesen, gir gode råd og er imøtekommende. Det er kjempeenkelt å få time, oppfølging m.m. med appen Pasientsky som de benytter!

Middels

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Karin er mye borte og lite forutsigbar. De få gangene jeg har truffet henne har hun vært middels engasjert. Foretrekker vikaren Rivelsrud.

Flink, imøtekommende og trivelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Karin har vært min fastlege i en god stund, både i trivielle og mer alvorlige saker. Hun var litt kort i første møte, men har etter hvert blitt en jeg stoler fast på og liker meget godt. Anbefales!

Skuffet og misfornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg føler meg ikke trygg hos Tysnes. Det er fast rutine at etter kun ti minutter spretter hun opp og signaliserer at vi er ferdige. Da har hun brukt tiden på å taste på pc og rekvirere blodprøver, mens jeg uten hell har prøvd å få til en dialog.

Hun følger ikke opp mine symptomer og den årlige helsesjekken er flere år på rad på kun ti minutter og fanger ikke opp problemene. Hun har det alltid travelt, informerer dårlig, gir svevende svar og printer ut informasjon fra nettet heller enn å snakke med pasienten. Jeg har opplevd å få rapporter/henvisninger som har vært tynt og mangelfullt hastverksarbeid. Det kan kreve flere besøk og direkte mas for å få en henvisning. Hun har flere ganger hatt hånlige kommentarer om sin meget populære forgjenger.

De ansatte på kontoret er uhøflige, hilser ikke, informerer ikke og flere enn meg har dårlige erfaringer med at de er til dels svært dårlige til å treffe blodårer. Laboratoriet er ofte stengt så man må komme tilbake en annen dag.

Det er vanskelig å komme fram på telefon. Etter å ha ventet en time og ett kvarter på å bli nummer en i køen stengte de sentralbordet uten å svare meg fordi klokka var blitt halv fire.