Luisa Simba André
Kvinne
Første time jeg hadde med henne, så hun meg ikke i ansiktet en eneste gang, hun bare så på PCen sin hele tiden. Jeg fant en kul som, etter min menning, vurde hun ha kjent på men det gjorde hun ikke. Hun virket lite interessert i meg selv som menneske eller pasient. Desverre kan jeg ikke anbefale henne som lege. Savner [Navn fjernet av moderator]
Denne legen har en ovenfra og ned holdning ovenfor pasienter. Hun hadde ingen interesse av å lytte til hverken pasienten eller pårørende. Svært lite empatisk. Opplevde at hun ikke trodde på det pasienten beskrev.
Anbefaler ikke denne legen.
Legen var ekstremt uinteressert og lite imøtekommende, og gjorde konsultasjonen svært ubehagelig. Hun viste ingen vilje til å svare på mine spørsmål. Da jeg spurte hva jeg kunne gjøre for å redusere smerten, svarte hun kaldt at ingenting kunne gjøres, og spurte hva jeg forventet at hun skulle fortelle meg.
Hele besøket føltes som bortkastet tid og penger. Jeg var der i under 10 minutter og dro fordi hun ikke hadde noe som helst interesse av å hjelpe meg.
Jeg opplevde legen som lite imøtekommende, uprofesjonell og lite interessert i min situasjon. Norskferdighetene hennes var begrenset og det oppsto flere misforståelser. Hun virket oppgitt under konsultasjonen da jeg forsøkte å forklare sykdomsforløpet mitt. Dette gjorde at jeg følte meg usikker på om hun faktisk forsto helsesituasjonen min, og jeg savnet både mer empati og trygghet i møtet. Anbefaler ikke denne legen.
Lite hyggelig og immøtekommende. Legen gadd ikke å stille spørsmål om hva som var galt og fikk følelse av at jeg var til bry som pasient.