Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stovner Legesenter AS
Veldig dårlig kommunikasjon og punktlighet
Lege: Thushani Eswaran SkrevetForsinket, fikk deretter beskjed om å heller ta egenmelding istedenfor sykemelding. Fikk også beskjed om at jeg måtte bestille ny time for å ta opp flere problem. Veldig dårlig behandling, har hatt henne i 4 år med 3 besøk.
Dårlig oppfølging
Lege: Thushani Eswaran SkrevetJeg har opplevd veldig dårlig oppfølgning gjentatte ganger. Mye ansvarsfraskrivelse. Sjekker ikke ting nøye.
Good at his job
Lege: Kajandran Pulenthiran SkrevetI recommend Kajandran Pulenthiran because he's really good at his job. He listened to my problems and referred me to the right place. And he's easy to talk to.
STYR UNNA
Lege: Thushani Eswaran SkrevetKald og frekk dame. Kom alltid forsent til timene. Tok med aldri seriøst, og tok ikke symptomene mine seriøst heller. Hun hadde ofte vikarer, som var like greit for de var greire og mer empatisk. Hun finner aldri ut av problemene og vil bare at jeg skal bestille ny time.. Kjenner stor forskjell på min lege nå og Thusani. Anbefales virkelig ikke. Kanskje det burde vært noe kurs for å ta i mot pasienter og være imøtekommende
Lav empati, latterligjør alt jeg sier
Lege: Rattan Singh Rattan SkrevetHan er heldigvis ikke min fastlege, men fikk beskjed om at jeg skulle til han da jeg fikk time. Han tok ikke problemet mitt seriøst. Vil ikke undersøke. Når jeg spør om ting oppfører han seg som om det er det dummeste han har hørt. Lite empati og forståelse.