Pia Margrethe Fagerhol

Løvenstadtunet Legesenter
Kvinne, 57 år

Godkjenning

Autorisasjon (1996)

Ledige plasser

3 av 1320

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Løvenstadtunet Legesenter Telefonnummer64 80 28 7064 80 28 ...
Løvenstadveien 16 2006 Løvenstad
Vis kart
Pia Margrethe Fagerhol er en av 13 fastleger i Rælingen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(20)
20 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(17)
17 vurderinger
Service
(14)
14 vurderinger

Siste vurderinger av Pia Margrethe Fagerhol

Fantastisk!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Pia i fjor å jeg er super fornøyd! Mye av grunnen til at jeg valgte Pia var fordi jeg ville ha en kvinnelig lege. Jeg har kreft i familien, så for meg er det viktig å bli tatt på alvor å ta prøver 2 ganger i året. Pia er utrolig enkel å prate med, hun gir gode tips og hun gjør sånn at legetimen ikke blir pinlig. Jeg synes det er godt å bli tatt på alvor av legen min.

Empatisk og effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet til Pia i vår, da jeg flytta til Østlandet, og har bare positive ting å si om henne. Jeg har en kronisk sykdom, og kastes litt mellom poliklinikker/avdelinger og fastlege, oppi dette opplever jeg at hun stiller spørsmål, bryr seg og hjelper. Hun tar seg god tid (jeg er oftest den som ser på klokka) og hun er sjelden veldig forsinka. Det er ofte trøkk på telefonen på legekontoret, men kan heldigvis enkelt fornye resepter/bestille time på nett. Alt i alt opplever jeg Pia som en trygg, koselig, omtenksom og grundig lege, som jeg også har fått som fastlege til min mann og 2 barn.

Empatisk og forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr.Fagerhol har vært min og min families fastlege i mer enn 10 år. Hun er lyttende, spørrende, empatisk, forståelsesfull og meget flink til å sette seg inn i ulike situasjoner.
Hun har en egen evne til å ikke stresse og man føler seg alltid utrolig godt ivaretatt hos henne.
Tar alle problemer på alvor og bruker god tid på å sette seg inn i problematikken.
Opplever også at hun i aller høyeste grad er tilgjengelig.
Anbefaler min fastlege til alle, hun kan virkelig faget sitt.

anbefales ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt denne legen i mer enn 10 år. Prøvde å få den hjelpen jeg trengte. Begynte bra til tider i starten, men etterhvert forsto jeg hennes manglende forståelse innen psykologi. Siste innlegg leste jeg hvor fornøyd vedkommende var for å få forståelse for kroniske sykdommer, men etter det stopper det mer eller mindre opp når det gjelder hennes kompetanseområde. Hun gir nok hjelp innen hennes interessefelt. Jeg opplevde henne som arrogant og svært uhøflig til tider. Hun fikk sinneubrudd hvis jeg snakket for mye. Telte ned minuttene for å signalisere at nå er tiden jeg har igjen snart oppbrukt. Jeg ble like frustrert etter hver time. Nå har jeg endelig fått ny lege. Forstår ikke hvorfor jeg ventet så lenge. Den siste timen hadde jeg med meg min terapeut fra kommunen der jeg forklarte min opplevelse i legetimene. Hun ga oss en klar melding om at hun ikke tålte kritikk. Ingenting var hennes feil. Problemet var meg. Ba meg finne en annen lege. Så snipp snapp snute så var den legen ute.

Useriøst

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha hatt hun som fastlege en stund byttet jeg. Jeg har opplevd at hun ikke tar yngre personer seriøst, og er ikke interessert i å høre på hva du har å si. Hun skrev ting i min journal som ikke stemte og som vi aldri hadde pratet om. Hun gjør som hun vil, og etter min mening eier hun ingen respekt for ungdom. Ikke sånn det skal være.