Stavros Litsos
- Autorisasjon - Manuellterapeut (2023)
- Autorisasjon - Fysioterapeut (2017)
Tilleggskompetanse
- Idrettsmanuellterapeut MNMF
- Ultralyddiagnostikk
- Ultralydveiledede injeksjoner
Min opplevelse av behandling hos Stavros Litsos er at han er dyktig, imøtekommende og har god erfaring. Hans evne til å forklare nøye hva som blir observert på ultralyd, hva som er galt, og hvordan man skal jobbe for å bli frisk fra skaden gjør at jeg føler meg godt ivaretatt.
Grundig undersøkelse og god veiledning vedrørende opptrening. God behandling med massasje og trykkbølgebehandling. Føler meg veldig godt ivaretatt og Stavros Litsos var oppriktig interessert i å få meg frisk. Etter å ha forsøkt flere behandlere har jeg endelig landet på en som gikk 100% grundig tilverks.
Stavros er kjempekoselig og er flink til å begrunne og forklare hva som foregår i kroppen. Er også veldig kunnskapsrik og nøye.
Stavros framstår som en svært dyktig manuellterapeut. Han bruker mye tid på å holde seg faglig oppdatert, og bidrar med egen forskning på feltet. Han er i tillegg svært hyggelig og inngir stor tillit på alle måter.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Stavros Litsos.Behandlingen var profesjonell, effektiv og tilpasset mine behov. Fysioterapeuten var både kunnskapsrik og imøtekommende, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg merket tydelig forbedring, og jeg setter stor pris på den gode oppfølgingen jeg fikk. Anbefales på det sterkeste.