Stavros Litsos
- Autorisasjon - Manuellterapeut (2023)
- Autorisasjon - Fysioterapeut (2017)
Tilleggskompetanse
- Idrettsmanuellterapeut MNMF
- Ultralyddiagnostikk
- Ultralydveiledede injeksjoner
Stavros har nå hjulpet meg med fire forskjellige skader/vondter, og har uten unntak funnet ut av problemene og gitt meg øvelser som gir resultater. Svært kunnskapsrik og veldig hyggelig. Anbefales på det sterkeste!
Stavros Litsos har hjulpet meg med vellykket behandling av to svært plagsomme skader etter at andre behandlere ikke har lykkes. Anbefales.
Stavros er utrolig dyktig, lager klare planer for fremgang, og tar alltid hensyn til dagsformen! Han finner også alltid den meste effektive behandlingsformen, ofte en kombinasjon av forskjellige vinkler! Vil sterkt anbefale han!
Super behandling, forebygging og oppfølging i forbindelse med flere idrettsskader. Stavros har alltid vært tilgjengelig for å hjelpe med stort og smått.
Stavros besitter en enestående dybde av kunnskap og formidler denne på en direkte og klar måte. Han er ikke bare engasjert, men også løsningsorientert.
For meg, som har slitt med komplekse skader, har Stavros vært en uvurderlig kilde til trygghet og har gitt meg betydelig hjelp under rehabiliteringen.