Profilbilde av plastikkirurg Jørgen Utvoll

Jørgen Utvoll

Profilbilde av plastikkirurg Jørgen Utvoll
Plastikkirurg

Om

Dr. Jørgen Utvoll er spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Han studerte medisin i Oslo og har lang erfaring innen alle former for brystkirurgi. Han er spesielt interessert i bryst og ansiktskirurgi.

Dr. Utvoll er partner og overlege ved Fornebuklinikken. Han har tidligere vært overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Ullevål og Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus. Han har også arbeidet som assistentlege ved ortopedisk avdeling ved samme sykehus.

Han har gjennomført studie om smertebehandling hos pasienter operert med brystrekonstruksjon og har holdt presentasjoner på internasjonal kongresser og nasjonale kurs.

Dr. Utvoll er medlem i Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikkirurgi, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) og er leder av Spesialitetskomiteen i Plastikkirurgi i Norge.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2002)

Offentlig avtale

Nei

Jørgen Utvoll er plastikkirurg i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Jørgen Utvoll

Profesjonell, perfeksjonist, lyttende og imøtekommende

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Brystimplantater Motiva Ergonomix og senere øvre øyelokkskirurgi med CO2 laser og fettimplantasjon nedre øyelokk.

Jeg er strålende fornøyd med Dr Jørgen Utvoll som kirurg, først utførte jeg brystforstørrelse og gikk 3 mnd senere tilbake til ham for øyelokksplastikk.

Jeg oppsøkte to klinikker i forkant for brystimplantatene for deretter å velge rett kirurg for meg. Valget ble enkelt. Jeg er selv lege og det kan være vanskelig å være pasient, både å få tilstrekkelig tillit til behandler og selv bli tatt på alvor i en pasientsituasjon. Jørgen klarte raskt å bygge en god relasjon og jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien.

Jeg oppsøkte en kirurg på [Navn fjernet av moderator] som jeg hadde hørt godt om, men det ble en forferdelig opplevelse hvor jeg følte meg avvist, misforstått og dårlig behandlet. Glad for at jeg valgte Jørgen. Den andre kirurgen problematiserte mye omkring brystvortene mine og mente de ville peke nedover dersom jeg tok mer enn 250 cc i hvert bryst. Dette anså ikke Jørgen som et problem og jeg fulgte hans råd. Resultatet ble fantastisk bra med 265 cc. Han er meget visuell, perfeksjonist og god til å se hva som passer enhver kropp. Jørgen gjorde både opplevelsen fin og resultatet ypperlig. Klinikken fremstår seriøs, ryddig, ren og behagelig.

Jeg gikk tilbake 3 mnd senere for øyelokksoperasjon. Samme følelse og profesjonalitet den gangen også.
Kommer gjerne tilbake til Fornebuklinikken og Dr Utvoll ved anledning

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Er veldig fornøyd med resultatet og vil anbefale Utvoll på det sterkeste. Utrulig dyktig kirurg. Det hele ble en trygg opplevelse.

Trygg og kompetent Dr.

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen hos Fornebuklinikken og kan på det varmeste anbefale Dr. Jørgen Utvoll. Fra første stund følte jeg meg svært godt ivaretatt, og gjennom hele prosessen – fra konsultasjon til operasjonsdagen – opplevde jeg profesjonalitet, trygghet og omsorg.

På operasjonssalen følte jeg meg helt trygg og godt tatt vare på av hele teamet. Etter operasjonen ble jeg også fulgt opp på en veldig god måte, og hver gang jeg hadde spørsmål fikk jeg raske og betryggende svar. Det ga meg en stor følelse av trygghet gjennom hele etterforløpet.

Jeg er også utrolig fornøyd med resultatet. Tusen takk til Dr. Jørgen Utvoll og resten av teamet ved Fornebuklinikken for en fantastisk fin opplevelse.

Profesjonell og trygg behandling

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Veldig god opplevelse fŕa konsultasjon til behandlingsslutt. Svært god informasjon, høy kompetanse og man blir veldig godt ivaretatt.

Svært dyktig og grundig

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Dr. Utvoll er profesjonell, imøtekommende og svært faglig dyktig. Han er grundig og nøyaktig, med et godt øye for estetisk perfeksjon. Oppfølgingen er upåklagelig og han er meget pliktoppfyllende.