Logo for Fornebuklinikken AS

Fornebuklinikken AS

Logo for Fornebuklinikken AS

Om

Fornebuklinikken er Norges første kompetansesenter for kosmetisk kirurgi, etablert i 1984. Hvert år utfører vi flere tusen behandlinger på kvinner og menn.

Våre plastikkirurger er blant de mest erfarne og anerkjente i Norge. De utfører alle typer behandlinger innen kosmetisk/estetisk kirurgi for både ansikt og kropp, som ulike typer ansiktsløft, øyelokks- og øreoperasjoner, neseoperasjoner, brystoperasjoner, bukplastikk og kroppsforming/fettsuging.

Vårt kompetente team av kosmetiske sykepleiere skreddersyr et individuelt behandlingsprogram basert på en grundig hudanalyse. Behandlinger som tilbys er blant annet laserbehandling, injeksjonsbehandling, peeling, Dermapen og laserhårfjerning for ansikt og kropp.

Pasientsikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle operasjoner gjennomføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Som pasient ved Fornebuklinikken kan du forvente personlig service og oppfølging, både før og etter din behandling. Vi viser ansvar også etter din operasjon, med kontroller og eventuelle justeringer dersom det blir nødvendig.

Siste vurderinger av Fornebuklinikken AS

Profesjonell og trygt

Lege: Axel Rein Barstad Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med Fornebuklinikken, helt fra bestilling av konsultasjon til etterkontroll. Fikk utført brystforstørrelse av Axel R.Barstad. Valgte Motiva Preservé og er veldig fornøyd. Barstad er kunnskapsrik og profesjonell. Jeg ble trygg på å oppnå et mest mulig naturlig resultat som passer min kropp. Hyggelige og profesjonelle ansatte som gjorde meg trygg. Jeg var tilbake på jobb dagen etter, og på fjelltur etter 2 uker.

Svært dyktig og grundig

Lege: Jørgen Utvoll Skrevet

Dr. Utvoll er profesjonell, imøtekommende og svært faglig dyktig. Han er grundig og nøyaktig, med et godt øye for estetisk perfeksjon. Oppfølgingen er upåklagelig og han er meget pliktoppfyllende.

Trykk og kunnskapsrik

Lege: Jørgen Utvoll Skrevet

Jeg var noe nervøs før operasjon men følte meg godt motatt og i gode hender. Kan trygt anbefales videre til de som måtte ønske

Meget bra

Lege: Jørgen Utvoll Skrevet

Aldrig følt meg i så trygge hender som når jeg fikk en 1-1prat med Jørgen Utvoll, er så fornøyd med resultatet og oppfølgingen av ham etter endt behandling, terningkast 6

I de tryggeste hender

Lege: Marius Barstad Skrevet

Etter 13 år valgte jeg å fjerne mine brystproteser – og det var aldri noen tvil om hvor jeg ville gjøre det. Jeg visste fra første stund at jeg ønsket å komme tilbake til Dr. Marius Barstad og Fornebuklinikken som den gangen jeg fikk dem satt inn. Den tryggheten, profesjonaliteten og omsorgen jeg opplevde den gang, fikk jeg kjenne på igjen i dag.

Kirurgen har vært en gjennomgående støttespiller i begge prosessene, og jeg følte meg like ivaretatt nå som første gang. Inngrepet ble utført med stor presisjon og respekt for mine ønsker og behov. Kommunikasjonen var tydelig, ærlig og beroligende, og hele teamet rundt bidro til at jeg følte meg trygg og godt fulgt opp.

Jeg er takknemlig for den omsorgen og profesjonaliteten jeg ble møtt med. Jeg kan varmt anbefale både kirurgen og klinikken videre – både til de som vurderer brystkirurgi for første gang, og til de som som meg ønsker å fjerne implantater etter mange år.

Tusen takk for en trygg, støttende og profesjonell opplevelse – igjen!