Lars Andreas Haasted
- Plastikkirurgi
- Øre-, nese-, halssykdommer
Jeg møtte smånervøs opp til konsultasjon for nedre øyelokk i januar 2025. I resepsjonen ble jeg tatt i mot av en veldig hyggelig dame som tok seg tid til å småprate med meg mens jeg ventet. Det var en rolig atmosfære, og ikke noe stress, det føltes trygt. Under konsultasjonen forklarte dr Haasted nøye hva som forårsaker tunge nedre øyelokk og hvordan prosedyre som benyttes for å korrigere. Jeg fikk veldig god veiledning om hvilken prosedyre jeg skulle følge før og etter operasjon for å minimere hevelse og blåmerker. Under operasjonen tok dr Haasted og hans assistent godt vare på meg og sørget for at jeg hadde det behagelig. Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter bare 2 uker, og kan virkelig anbefale han til alle som måtte ha ønske om å få et lettere blikk 😀
Veldig fornøyd. Hadde øvre øyelokk opr for en uke siden. Og jeg er så glad for at jeg valgte nettopp denne klinikken. Fordi, jeg følte meg så ivaretatt, på en så god måte. Ikke bare av Legen, men også av sykepleierne der. Resultatet ble helt fantastisk.Takk til dere alle på klinikken. Og jeg kan bare anbefale klinikken på det varmeste.
Christiania Park klinikk anbefales på det varmeste!
Da jeg var på konsultasjon merket jeg en behagelig ro og avslappende atmosfære i lokalene. Alle ansatte var veldig hyggelige og imøtekommende. Det var lett å ta en avgjørelse på at her ville jeg la meg operere.
Og resultatet? Jeg er sååå fornøyd! Dr Haasted er utrolig dyktig. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt.
Jeg kan trygt anbefale Christiania Park klinikk til andre.
Jeg har i mange år tenkt på å ta øyelokk operasjon. Lest, lest rundt på nett, men ikke funnet ut hvor jeg skulle gjøre det. Hadde lenge tenk på nettopp Christiana Park klinikken. Da jeg helt tilfeldig møtte en dame som hadde blitt operert av Lars, da var valget tatt.
Allerede fra første møte ble jeg tatt imot på en varm og profesjonell måte av hele teamet. Fra første øyeblikk følte jeg Dr. Haasted sin trygghet og lange erfaring som kirurg.
Anbefaler Dr. Lars Haasted og hans kollegaer på det varmeste, der føler du deg 100% trygg. Veldig god informasjon både i forkant , under og etter operasjonen. Og jeg er kjempe fornøyd med resultatet .
Bare godt å si om Christiania Park klinikk. Kjempedyktig kirurg og skjønne damer i resepsjonen som tok meg vel imot.
Alt gikk smertefritt og jeg er kjempefornøyd med resultatet.
Anbefales Haasted på det sterkeste om du vurderer øyelokkoperasjon :-)