Nils Lykke
Jeg fikk øvre og nedre øyelokksplastikk med kantopeksi, samt gliding transblepharoplasty panneløft med A-nett. Operasjon utført av en meget dyktig kirurg, nemlig plastikkirurg Nils Lykke ved Aleris, Majorstuen i Oslo. Jeg ble tatt imot med stor respekt og omsorg, og operasjonen var vellykket uten problemer i ettertid. Jeg vil i høyeste grad anbefale Nils Lykke for slik type kirurgi!
Fått utført brystløft og korrigert asymmetri av Nils. Jeg har hele veien følt meg helt trygg, godt ivaretatt og at han (og alle andre jeg var i kontakt med på Aleris) var genuint opptatt av at jeg skulle ha det bra både før, underveis og i etterkant av operasjonen.
Jeg er superfornøyd med resultatet - og virkelig takknemlig for hjelpen jeg har fått fra Nils Lykke!
Kjempe fornøyd med brystreduksjon kirurgi hos Nils, han gjorde absolutt en perfekt jobb. Så profesjonell og tilgjengelig.
Snakker om sannheten og det som passer best for kroppen.
Anbefales på det sterkeste
Jeg er veldig fornøyd med Nils Lykke. Han tok seg tid til å forstå hva jeg ønsket å oppnå av resultat, han kom med sine faglige synspunkter, var lydhør, og inkluderende i sin vurdering. Selve operasjonen foreløp veldig fint, fikk god oppfølging i etterkant og jeg er veldig fornøyd med resultatet!
Sto ovenfor et vanskelig valg om å operere eller ikke, og fikk gode innspill fra Nils Lykke som hjalp meg med å velge. Opplever han som veldig kompetent, ærlig og profesjonell. Er andre gangen jeg er blitt operert av han og veldig fornøyd begge gangene! Blir det en tredje gang går jeg til han igjen. Veldig varme og hyggelig folk ellers på Aleris og jeg følte meg veldig godt ivaretatt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?