Aleris Drammen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Albumsgate 9 3016 Drammen

Siste vurderinger av Aleris Drammen

Dyktig og informativ

Lege: Miray Al-Mustafa Skrevet

Jeg har på nytt vært hos Mira med solskader i ansiktet. Hun tar seg tid til å lytte, og hun er meget dyktig til å forklare. Jeg velger å gå til henne fordi jeg føler meg svært trygg på hennes kompetanse.

Utmerket Årets meg for Eves og kommer

Lege: Arne Kristian Aune Skrevet

Operert 10-11 juni i høyre hofte. Går m krykker og rullator inne. Det går greit, lite smerter. Går ikke ute enda. Ikke prøvd å gå i trapper. Venstre bein helt ok. Høyre bein: lår og legger verker litt når jeg går. Venstre fot noe hoven. Ellers ok å sitte og å sove, og greit å få lagt seg i senga. Store blåmerker bak høyre kne og i skrittet foran, men ikke smerter

Faglig dyktig og svært hyggelig kirurg.

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Ble svært godt ivaretatt og kirurgen gjorde en meget god jobb som resulterte i et supert resultat. Kan absolutt anbefale behandleren og Aleris Drammen

Hyggelig, trygg og kunnskapsrik klinikk.

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Er veldig godt fornøyd med den mottagelsen og den behandlingen jeg har fått. God informasjon i forkant av behandlingen. Meget kunnskapsrike, hyggelige og kundevennligen ansatte. Du føler deg verdsatt som det mennesket du er hos dem. God informasjon om alt jeg spurte om og god tileggs info. Smertefri behagelig. God oppfølging i etterkant. Bra info på tider og oppmøte via sms, og lenker. Jeg er meget godt fornøyd med resultatet og behandling jeg har gjennomført. En avdeling som anbefales på det sterkeste om man føler man trenger hjelp med noe.

Meget fornøyd

Lege: Arne Kristian Aune Skrevet

En stor takk til Arne Kristian Aune og til hele teamet i Aleris Drammen for den nye hoften jeg fikk for litt over tre måneder siden. Det har vært en fin opplevelse hele veien og resultatet er over all forventning. Det er helt magisk å bare kunne gå og gå og gå etter å ha vært svært begrenset. Og det uten noen ubehag eller smerte. Det er nesten utrolig at det er mulig!