Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Drammen
Dyktig lege
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetLege Marit Catherine Orhagen anbefales på det sterkeste. Hun fremstår som faglig meget dyktig og utøver sitt arbeid med høy profesjonalitet. Hun er trygg, behagelig og tillitsskapende i møte med pasienter. Lege Marit Catherine Orhagen viser et oppriktig engasjement, utviser god omsorg og sørger for grundig og god oppfølging over tid. Dette bidrar til høy kvalitet i behandlingen og en svært god pasientopplevelse.
Skulderoperasjon
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetEtter en uke synes jeg at alt er ok. Ingen smerter. Ble godt mottatt før operasjonen og legen lyttet til mine problemer.😊
Kunnskapsrik
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetEn utrolig trygg og dyktig lege som ser pasienten. Følte meg ivaretatt av hele personale og deres plan. Veldig flink med detaljer og beskjeder på hva som skulle skje under og etter operasjonen.
Kunnskapsrik og flink kirurg
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetOperasjonen gikk over all forventning. Veldig fornøyd med resultatet etter operasjonen. Lite smerter.
Trygt
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetFølte jeg var i trygge hender og behagelig prosess fra start til slutt. Ekstremt fornøyd med resultat og behandler!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?