Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Trygt og godt

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har gått mye ned i vekt og dermed mistet all fylde i brystene mine. De hang og var så å si bare hud igjen.
Jeg dro til Thomas for å få litt informasjon, meninger og pris. Vi ble enig om å ta brystløft først og så vente tre mnd til implantater grunnet dårlig hudkvalitet og for å være sikker på et bra resultat. Jeg angrer ikke ett sekund.
Jeg har ikke hatt noen problemer med sår eller groperioden, verken etter løft eller implantatene, var også heldig å hadde følelse i brystvortene hele veien, kunne sende melding ved spørsmål om jeg lurte på noe og han var langt ifra streng og sur som dessverre mange andre er. Så dette er en fantastisk mann, og pluss at han er nordlending.
Alt i alt så er det ingenting negativt å si verken om han eller klinikken!

🤩

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Var på etterkontroll hos Dere i dag,etter en brystoperasjon.Jeg er storfornøyd med mine nye bryster,jeg hadde innkapsla harde bryster fra før. Nå er de så sexy,myke og vakre bryster🤩Stor Takk til deg Thomas,og de hygglige kollegene dine❤️Her blir man ivaretatt❤️

Brystforstørrelsen gikk over all forventning!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hele prosessen, fra konsultasjonen til operasjonen og tiden etter. Dr. Berg er svært dyktig og profesjonell. Jeg følte meg godt ivaretatt og han forstod hva jeg ønsket. Vi ble enig om motiva ergonomix 400cc under muskelen og resultatet ble sååå bra!
Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Cosmo Clinic og Dr. Berg!
Vil anbefale de som er i tvil om å booke en konsultasjon. Jeg fikk masse klarhet i ting og følte meg veldig trygt:)
Vil absolutt anbefale Dr.Berg!

Toppkarakter!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fra første stund følte jeg meg godt ivaretatt av alle jeg har vært i kontakt med hos Cosmo Clinic, men Thomas Berg får full score på alle punkter. Faglig dyktig, behagelig fremtoning og forståelsesfull for mine ønsker og behov for kirurgi. Nå tre måneder etter brystreduksjon og løft er jeg klar til å møte sommerferie og bikinitid med langt bedre selvfølelse og holdning enn før takket være Thomas og Cosmo.
Anbefales varmt!

Godt ivaretatt og meget fornøyd!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg ble godt ivaretatt og er meget fornøyd med hele prosessen.

Fikk god informasjon, ble godt fulgt opp både før, under og etter operasjonen. Følte meg hele tiden trygg!

Thomas er svært nøye, ærlig og svært opptatt av et godt slutt resultat.

Jeg fjernet silikon og tok brystløft, og er overrasket over hvor godt resultater ble!

Kan på det sterkeste anbefale denne klinikken og Thomas Berg