Thomas Moe Berg

Cosmo Clinic AS
Mann, 47 år

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Cosmo Clinic AS Telefonnummer21 05 56 6021 05 56 ...
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Vis kart
Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(113)
113 vurderinger
Tilgjengelighet
(102)
102 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(105)
105 vurderinger
Service
(101)
101 vurderinger

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Fantastisk kirurg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

At jeg fant Thomas Berg og Cosmo Clinic var intet mindre et lykketreff for meg. Da fant jeg endelig en kirurg med kompetanse til å løse mitt problem og som jeg følte at jeg kunne stole på. Mitt problem var svært hengende og store bryster etter først et liv som svært overvektig, for så å ha gått ned flere titalls kilo i vekt. Etter flere dårlige erfaringer i konsultasjoner med andre kirurger var jeg nedslått. Men Thomas hadde kunnskapen og erfaringen som skulle til og gjennomførte en brystreduksjon med transplantasjon av brystvortene. Resultatet ble fantastisk! Jeg har nå vakre bryster som ser naturlige ut og som passer til meg. Det er intet mindre enn utrolig med mitt heller miserable utgangspunkt.

Thomas er kunnskapsrik, hyggelig og varm. Jeg følte at han brydde seg om meg som sin pasient. Han tok hensyn til mine ønsker og jeg følte meg ivaretatt allerede fra første konsultasjon. Han gav realistiske forventninger i forhold til resultat. Thomas fulgte også godt opp i etterkant av operasjonen. Han svarte hurtig på telefon og tekstmelding, og var sågar med på en avtale på mitt lokale legekontor digitalt. Det var ikke et problem at jeg bor langt unna klinikken.
Alt i alt har dette vært en fantastisk opplevelse, og det er også takket være alle som jobber ved klinikken. Det er en helt egen opplevelse å være pasient ved Cosmo Clinic. Alle som arbeider der er hyggelige, serviceinnstilte og dyktige.

Jeg er evig takknemlig for at jeg fant Thomas og Cosmo Clinic og jeg kan varmt anbefale ham og klinikken til andre.

Utrolig dyktig og omsorgsfull kirurg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Thomas Berg er helt fantastisk både faglig og personlig. Etter lang research og konsultasjoner hos flere plastiske kirurger har jeg bestemt å opereres hos han med en gang etter første møte. Han er veldig trygg, hyggelig, svarer på alle spørsmål, og resultater av utførte operasjoner som han viste meg var helt perfekte. Thomas utførte på meg bukkplastikk med rafing, fettsuging, brystreduksjon og øyelokksplastikk under samme operasjonen og jeg er superfornøyd med kroppen min nå. Har også fått veldig bra oppfølging etter operasjon. Dr.Berg anbefales på det sterkeste, for bedre kirurg finner man ikke! Humøret mitt har blitt helt på topp etter operasjonen og jeg bare smiler når jeg ser meg i speilet. Etter flere år med smerter har jeg endelig fått kroppen min tilbake, gleder meg å kunne begynne å trene og være aktiv med barna igjen. Veldig takknemlig for resultatet!

Veldig fornøyd med resultatet!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Thomas er ekstremt kunnskapsrik, veldig flink til å forklare hva du kan forvente og ikke av resultater. Tok en bbl operasjon, jeg var redd jeg skulle bi misfornøyd med størrelsen. Thomas lyttet og greide å sette inn mer enn planlagt. Kjempe fornøyd med størrelse og form. Utrolig glad jeg valgte han som min kirurg. Ingen tvil om at jeg drar dit igjen om jeg skal gjøre noe meir i fremtiden.

Fantastisk kirurg.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter vart inne på konsultasjon i 6 jan blev det satt opp time for full bukplastikk,sy sammen magemuskler og bryst løft alt i samme operasjon i slutten av mnd. Jeg kunne ikke følt meg tryggere æn va jeg gjorde både under og etter timen. Er nå en uke siden operasjonen og jeg er strålende fornøyd med resultatet 🤩 Vart på oppfølging og alt så feil fritt ut ☺️ Hatt lite smerter gjennom den første uken og føler jeg fått veldig god oppfølging både før og etter operasjonen. Har følt meg 100 % i trygge hender fra første møtet med Thomas. Han formet min kropp akkurat som jeg ønsket og gleder meg til å se det endelige resultatet om noen mnd 😍 Kan ikke annet æn rekomdere Thomas viss man ønsker en fantastisk flink kirurg.

Utrolig dyktig og hyggelig!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet proteser og tok fettsuging på magen og opplevde Thomas M. Berg som veldig profesjonell og ga gode råd i under konsultasjon. Jeg er utrolig fornøyd og følte meg ivaretatt hele veien frem til operasjonssalen og etter. Anbefaler Berg på det sterkeste.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.