Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 5. des I morgen 6. des Søn 7. des Man 8. des Tir 9. des

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Ståle Buhagen er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Dyktig og omsorgsfull👌🏻🌺

Dr. Ståle Buhagen,🥰❤️
Tusen takk for profesjonaliteten, omsorgen og det fantastiske arbeidet ditt. Fra første stund følte jeg meg trygg, sett og godt ivaretatt. Du er utrolig dyktig, detaljfokusert og har en trygg og rolig tilnærming som betyr mye. Resultatet ble naturlig og akkurat slik jeg håpet.
Takk for en veldig god opplevelse – du er virkelig enestående i det du gjør.🌺🌺

kunnskaprik

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med servicen. ståle er veldig flink. han kom med bra forslag om størrelsen osv. han vet hva han gjør:) Jeg er glad for at jeg valgte et riktig sted.

Dyktig og imøtekommende fra start til slutt

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Veldig fornøyd! Utrolig fine lokaler med avslappende atmosfære, imøtekommende personale og dyktige fagfolk som virkelig kan jobben sin. Følte meg veldig trygg og ordentlig ivaretatt både før, under og etter, og veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler klinikk A og spesielt Dr. Ståle Buhagen på det sterkeste! Ingen tvil om hvem jeg skal kontakte ved fremtidige behandlinger.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Ståle og klinikken på det aller sterkeste.

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg ønsker å gi mine varmeste anbefalinger til Ståle. Resultatet han ga meg ble langt bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Han var utrolig lyttende gjennom hele prosessen, og jeg følte meg trygg fra første stund. Å vite at han har bred erfaring fra blant annet hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet gjorde meg enda tryggere på hans kompetanse og presisjon.

Klinikken har en varm og velkommende atmosfære, og jeg ble tatt svært godt vare på både før og etter inngrepet. Særlig vil jeg trekke frem sykepleieren, en eldre herre, som ga en omsorgsfull og profesjonell oppfølging gjennom hele forløpet.

Brystreduksjon

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg ønsker å rette en varm takk til Ståle Buhagen og resten av teamet for den gode opplevelsen jeg har hatt i forbindelse med min brystreduksjon. Jeg følte meg svært godt ivaretatt gjennom hele prosessen – fra den første konsultasjonen til oppfølgingen i etterkant.

Resultatet betyr veldig mye for meg, både fysisk og mentalt. Jeg opplever allerede en stor forbedring i hverdagen, og jeg er utrolig takknemlig for demes faglige dyktighet, tålmodighet og omsorg .
Kan varmt anbefale klinikken og kirurgen!