Profilbilde av tannlege Seyed N. Razavian

Bestill time

Undersøkelse
Sted: Bergen Tannklinikk - Valkendorfgaten
Pris: 1113 kr

Kostnad ved eventuell behandling kommer i tillegg.

I dag 6. okt I morgen 7. okt Tor 8. okt Fre 9. okt Lør 10. okt

Om

Seyed Nader Razavian er tannlege utdannet ved Universitetet i Bergen, og har arbeidet ved Bergen Tannklinikk siden 2019. Han har erfaring innen generell tannbehandling, inkludert undersøkelser, fyllinger, rotbehandling og protetiske behandlinger.

Han er opptatt av å tilby grundig og individuelt tilpasset behandling, og av å gi pasientene god informasjon om behandlingsvalg og forebygging. Seyed Nader snakker norsk, engelsk og persisk.

Autorisasjon (1996)

Complete Smiles - Tannklinikken Knarvik Telefonnummer 56 36 00 00 56 36 00 ...
Kvernhusmyrane 7 5914 Isdalstø
Seyed N. Razavian er tannlege i Bergen og Alver

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Seyed N. Razavian

En tannlege jeg anbefaler på det varmeste 🌟

Klinikk: Bergen Tannklinikk - Rådhusgaten Skrevet
Pris

Jeg er veldig fornøyd med tannlegen min. Han er utrolig dyktig, grundig og profesjonell, samtidig som han er rolig, vennlig og omsorgsfull. Jeg føler meg alltid trygg og godt ivaretatt, og han tar seg tid til å forklare behandlingen på en enkel og betryggende måte. Jeg har full tillit til ham og setter stor pris på måten han møter meg på. En svært dyktig tannlege som jeg anbefaler på det varmeste. ❤️

Alltid fornøyd

Klinikk: Complete Smiles - Tannklinikken Knarvik Skrevet
Pris

Trygg og flink tannlege. Hyggelig, gjør jobben kjapt og sikkert. Ikke skummelt på venterommet engang når en vet hvem en skal i stolen til.

Ærlig og betryggende opplevelse

Klinikk: Bergen Tannklinikk - Rådhusgaten Skrevet
Pris

Var hos Dr. Razavian for å sjekke sprekker i emaljen. Han var ærlig og forklarte at sprekker var grunne, og anbefalte riktig tannkrem i stedet for unødvendig behandling. Veldig fornøyd med at han ikke prøvde å selge meg dyre tjenester jeg ikke trengte. God service og grundig rens

Fantastisk

Klinikk: Complete Smiles - Tannklinikken Knarvik Skrevet
Pris

Har aldri hatt en så fantastisk opplevelse i tannlegestolen. Prøvde Januar tilbud for sjekk, røntgen og rens. Oppdaget dypt hull som ble behandlet umiddelbar. All behandling effektivt og uten smerte. Tannlegen virker veldig profesjonell, og koselig dame i resepsjonen😊takk!!! dette blir vår nye tannlege

Meget fornøyd med siste behandlingen.

Klinikk: Bergen Tannklinikk Skrevet
Pris

Jeg fikk satt inn ny krone på en jeksel, den passet perfekt 🤩 Nå ser jeg frem til å kunne spise julemat 👍