Jon Olav Kubberød

Periodontist

Periodonti

Autorisasjon (2001)

Colosseum Tannlege Skien Telefonnummer35 52 20 6035 52 20 ...
Kverndalsgata 2A 3717 Skien
Odontia Varna Tannlegesenter Telefonnummer69 26 49 0069 26 49 ...
Rosenvingesvei 8, Lilleeng helsepark 1523 Moss
Jon Olav Kubberød er tannlege i Skien og Moss

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Jon Olav Kubberød

Alt går bra med fotball, humor og et rolig vesen.

Pris

Jon Olav er den mest behagelige tannlegen jeg har vært pasient hos. Et rolig og behagelig vesen og en faglig dyktighet som gjør at selv en med tannlegeskrekk kommer ut igjen med godt mot. Alltid hensynsfull og opptatt av hvordan jeg har det i stolen.

Verdens beste tannlege!

Pris

Flink, behagelig og serviceminded. Hele slekta er kjempefornøyd.

Behagelig og effektiv

Pris

Var til vanlig kontroll, det gikk fort og greit. Jeg fill fin informasjon under behandlingen.

Jon Olav Kubberød

Pris

Jon Olav er enestående. Det å gå til tannlegen har nærmest vært en lidelse for meg i alle år. Helt til jeg traff Jon Olav som nyutdannet tannlege. Han er veldig rolig, har en egenskap i å lese pasienten slik at han forstår dette, rolig, forklarende, tålmodig, faglig meget sterk (den dyktigste jeg noensinne har truffet), snill, utstråler varme, rett og slett en av de fremste innen sitt fag. Jon Olav fortjener all den ros han kan få. Superlativene blir for få. Det å være hos Jon Olav er en opplevelse. Tusen takk for at du valgte dette yrket og fjernet min skrekk for tannleger.