Monika Kristina Rikter
Skjelden møtt en mer profesjonell tannlege.
Ingenting overlatt til tilfeldighetene.
Hun kan mye mer enn å tette hull…….
Kan anbefales på det sterkeste.
En veldig fornøyd pasient.
[Navn fjernet av moderator]
Utrolig nedlatende og shamer fordi jeg har hull. Da jeg etter fylling kom tilbake for å pusse (det lå belegg rundt alle tennene etter fylling), ble hun sint og frustrert og sa hun ikke kunne hjelpe meg. Men at det er stort problem at jeg har hatt hull.
Helt elendig med mennesker (sikkert dyktig i faget sitt).
Flink til å se sammenhenger over tid, unngår å gjøre mer enn nødvendig, godt håndtverk, alltid hyggelig.
Etter lengre innleggelse på sykehus, gikk det utover tannhelsen. Jeg var meget heldig og kom til Monika.
Det ble meget omfattende, med trekking og "nye" tenner. Resultatet ble over all forventning. Hun forklarte hele tiden, Jeg følte meg trygg, og ivaretatt.
Hun er en dyktig tannlege, med en flott personlighet.
Tannpleier Cecilie meget dyktig, og flott person.
Jeg har en tann som har plaget meg lenge uten at min egen tannlege er helt sikker på hva det kommer av. Ble anbefalt tannlege Monika Rikter på Sinsen Tannhelse og dro til henne for utredning. Etter noen tester og røntgenbilder forklarte hun at nerven til tannen er død, fikk ny time til å komme tilbake for å rotfylle tannen. Det ble utført uten at jeg kjente noe vondt, hun foklarte hele veien på hva hun gjorde. Tannen er nå god og jeg kan tygge uten at det gjør vondt. Oppfatter henne som en selvsikker og faglig dyktig tannlege som jeg anbefaler videre. Flott lokal og hyggelig personal, kommer til å fortsette å gå her.