Monika Kristina Rikter

Tannlege
Kvinne, 56 år

Godkjenning

Autorisasjon (1997)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sinsen Tannhelse Telefonnummer22 15 07 3522 15 07 ...
Sinsenterrassen 9 0574 Oslo
Vis kart
Monika Kristina Rikter er tannlege i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(5)
5 vurderinger
Behandling
(4)
4 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(5)
5 vurderinger
Pris
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Monika Kristina Rikter

Profesjonell og hyggelig

Klinikk: Sinsen Tannhelse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Flink til å se sammenhenger over tid, unngår å gjøre mer enn nødvendig, godt håndtverk, alltid hyggelig.

6 stjerners tannlege (fra 1-6)

Klinikk: Sinsen Tannhelse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter lengre innleggelse på sykehus, gikk det utover tannhelsen. Jeg var meget heldig og kom til Monika.
Det ble meget omfattende, med trekking og "nye" tenner. Resultatet ble over all forventning. Hun forklarte hele tiden, Jeg følte meg trygg, og ivaretatt.
Hun er en dyktig tannlege, med en flott personlighet.
Tannpleier Cecilie meget dyktig, og flott person.

Faglig dyktig tannlege!

Klinikk: Monika Nystrøm Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har en tann som har plaget meg lenge uten at min egen tannlege er helt sikker på hva det kommer av. Ble anbefalt tannlege Monika Rikter på Sinsen Tannhelse og dro til henne for utredning. Etter noen tester og røntgenbilder forklarte hun at nerven til tannen er død, fikk ny time til å komme tilbake for å rotfylle tannen. Det ble utført uten at jeg kjente noe vondt, hun foklarte hele veien på hva hun gjorde. Tannen er nå god og jeg kan tygge uten at det gjør vondt. Oppfatter henne som en selvsikker og faglig dyktig tannlege som jeg anbefaler videre. Flott lokal og hyggelig personal, kommer til å fortsette å gå her.

Uhøflig og ekkelt.

Klinikk: Sinsen Tannhelse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Var hos tannlege Monika idag. Veldig alright dame men reagerte først(1) på at jeg måtte vente i 17min på venterommet før hun tok meg i mot - og dette uten at det var andre pasienter i kø.
Det andre(2) at når hun tok på seg tannlege hanskene sine for å ta en undersøkelse, hun var først oppi munnen min og midt oppi det hele gikk hun tilbake foran pcen sin for å ta notater og deretter igjen tilbake i min munn - med samme hansker og følte dette var utrolig ekkelt!! Bakterieveksel mellom pc tastaturet og Mine tenner. Men turte ikke å si ifra desverre.
Tredje(3) var etter undersøkelsen ba jeg henne om å få utskrift av notatene og det var helt ok for henne, men det tok ca 3min ekstra og da kommenterte hun med å si "egentlig burde jeg fått ekstra betalt for dette, det jo ekstra lang tid".
Fjerde(4) det var en liten sort edderkopp på taket!
= Så nei prisen er stiv og servicen kompenserer overhodet ikke med prisen og forventningene.
Aldri tilbake.

Dårligste tannklinikken jeg har vært på

Klinikk: Sinsen Tannhelse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Dro til sinsen tannhelse for en vanlig kontroll første gangen uten smerter i tennene. Tannlegen fant ett hull, boret hullet, satt på fylling. Etter behandlingen var ferdig så gjorde det vondt å bite og tygge mat. Dro tilbake dit, da tok dem ett bilde så at det var en visdomstann der. Da mente de at det var visdomstannen som gjorde at jeg fikk vondt når jeg bet.

Dette trodde jeg ikke noe på så jeg utsatte hele visdomstann oprasjonen, ventet 2 år før jeg tok kontakt med dem. Da jeg kom tilbake møtte jeg en ny tannlege som mente akuratt det samme som hun forje, at fyllingen og tannen min var fin, men at det var visdomstanna som var problemet.

Fikk ny henvisning til spesialist. dro dit, men etter at jeg kom tilbake til sinnsentannhelse viste det seg at de ikke hadde sent meg til en spesialist men en vanlig tannlege og at jeg ikke fikk den vurderingen jeg skulle ha. 650 kr bortkastet.

Dro tilbake igjen til sinsentannhelse, da tok hun 1200 kr for en ny evaluering som tok 30 min etter at hun var 40 minuter sen til tannlegetimen som jeg bestillte.

Der ble det bestemt at jeg skulle tilbake til spesialist men denne gangen riktig spesialist som jeg måtte betale selv.

Problemet mitt er at jeg sannsyligvis har en infeksjon i nerven i tannen og trenger en rotfylling.

Så skulle jeg tilbake for å fjerne tannsten og fylle noen hull. Da brukte tannlege Monika Rikter 25 minuter på å overbevise meg at jeg måtte fjerne 2 visdoms tenner nede og 1 oppe. (jeg har ikke vondt i noen av dem)

Så jeg sa til henne: Hvordan kan jeg vite at dere ikke bare prøver å tjene penger på meg ?

Da ble hun sur og sa at hun ikke ville behandle noen som ikke stolte på henne og sa jeg burde gå til en annen tannlege og avbrøt tannlege timen.

Så min konklusjon er at denne tannlege klinikken ikke tar ansvar over egene feil de gjør og at det er en risiko å bruke dem.