Anja Skagmo

Tannlege

Autorisasjon (1997)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Torshov Tannklinikk Telefonnummer22 71 27 9122 71 27 ...
Vogts Gate 57 0477 Oslo
Anja Skagmo er tannlege i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Anja Skagmo

Den beste tannlegen 😇

Pris

Jeg er svært fornøyd og anbefaler Anja og Torshov Tannklinikk.Forklarer og informerer på en god måte.Hun gjør alltid grundig og godt arbeid.

Vennlig og profesjonell

Pris

Jeg er svært fornøyd og anbefaler Anja og Torshov Tannklinikk på det varmeste. Vennlig, imøtekommende og trygg.

Dyktig og positiv

Pris

Gjør hele opplevelsen behagelig. Er dyktig i sitt fag. Forklarer og informerer på en god måte. Tar ser god tid.

Vennlig, rolig og profesjonell.

Pris

Anja Skagmo er en dyktig tannlege som tar seg tid til den enkelte pasient. Hun gjør alltid grundig og godt arbeid. Jeg er svært fornøyd med min tannlege og anbefaler henne på det varmeste!

Jeg gleder meg til neste besøk!

Pris

Jeg har aldri hatt en så bra tannlege i mitt 70+-årig liv.

Sympatisk, informerende, smilende, bestemt men overhode ikke hardhendt. Jeg holdt på å sovne under plomberingen av en tann i dag jeg var så avslappet. Hvem ville ha trodd at jeg har en viss tannlegeskrekk....