Anja Skagmo
Jeg har seriøs tannlegeskrekk etter mange traumer og smertefulle behandlinger i barndommen og i voksen alder. Anja tar dette alvorlig og er flink til å få pasienten til å slappe av. Hun er veldig forsiktig og positivt innstilt. Det er også hyggelig å se hvordan hun jobber i team med andre, blir overbevist om at de får det til.
Prisen er kanskje litt dyr, men det er verdt det. Jeg kan ikke gamble med å få smerter mens jeg sitter i tannlegestolen.
Anja har et stort hjerte for dyr og har sluppet en hund inn for emosjonell støtte ved minst en anledning. ;)
Har gått her i noen år, og har absolutt ingen ting å klage på. Jeg har aldri hatt tannlegeskrekk, men har du det? Gå til Torshov Tannklinikk og Anja! Her får du hensynsfull behandling, faglig dyktighet og en utrolig service. Det gjøres alt for å få maksimalt ut av behandlingsresultatet til en så lav pris som mulig. Og dette krydres med litt fleip og latter. Men når man har munnen full av saker og ting er det ikke så lett å delta i skøyingen! Men man kan alltid ta igjen når munnen frigjort igjen!!
Føler meg i trygge hender hos Anja og resten av gjengen på torshov tannlege klinikk. Kan absolutt anbefale denne klinikken.
Alltid presis og ingen venting, hyggelig og jobben er grundig. Gir gode råd og anbefaler ikke «unødvendige» behandlinger.
Alltid hyggelige og blide ansatte. Anja Skagmo er profesjonell og grundig. Vil anbefale denne praksisen til alle son leget etter en god tannlege.