Profilbilde av tannlege Reinert Amundsen

Reinert Amundsen

Profilbilde av tannlege Reinert Amundsen
Tannlege
Mann, 73 år

Om

Reinert Amundsen er en allmennpraktiserende tannlege med eksamen fra Universitetet i Bergen.

Mesteparten av hans praksis var i Sandnes, inntil det i 2018 fristet med sydligere breddegrader. Der jobbet han med snorkebehandling blant turister, inntil en viss pandemi inntraff og alt ble stengt ned mye mer brutalt enn i Norge.

Etter at pandemien var overstått og vaksiner var unnagjort, har han praktisert i Oslodistriktet de siste årene. Det var fristende å være med på oppstarten av den flunkende nye Lillestrøm Tannhelse ved inngangen til 2024.

Interessen for nyheter innen faget har alltid vært en drivkraft for ham. Dette inkluderer å være en av de første som startet opp med datamaskin til journalføring på 80-tallet, og senere en av de to første som begynte med digitale røntgenopptak. Han var også den første som innførte lupebriller for tannleger, og den første tannlegen i Europa som startet med behandling av snorking.

Han har spart norske tannleger, og dermed pasienter, for mange tusenlapper ved å få Norsk Helsenett til å moderere seg fra å være et byråkratisk troll til å virkelighetsorientere seg. Han har også drevet eget firma for salg av nyvinninger innen tannpleien gjennom kontakter i USA. Men den viktigste drivkraften har alltid vært den daglige omgangen med pasienter.

Godkjenning

Autorisasjon (1977)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Reinert Amundsen er tannlege i Oslo og Lillestrøm

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Behandling
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(2)
2 vurderinger
Pris
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Reinert Amundsen

Beste tannlegen i Sandnes

Klinikk: Glade Smil Tannlege Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har du tannlegeskrekk gå til han her. Kan sette sprøyter uten det gjør vondt. Rolig avbalansert. Du går ut med et smil. Veldig fornøyd med han.

Verdens snilleste tannlege

Klinikk: Glade Smil Tannlege Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har et snev av tannlegeskrekk, men denne tannlegen er det ikke skummelt å gå til i det hele tatt. Han fremstår som svært kunnskapsrik, samtidig som han er veldig hyggelig.