Profilbilde av tannlege Obum Onwuagha

Obum Onwuagha

Profilbilde av tannlege Obum Onwuagha
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse - (nye pas.)
Pris: 599 kr

Grundig sjekk av tennene dine, 4 røntgenbilder og enkel fjerning av tannstein. Tilbudet gjelder for nye pasienter i kampanjeperioden.

I dag 12. jun I morgen 13. jun Søn 14. jun

Om

Obum er en omsorgsfull tannlege som legger vekt på å skape et hyggelig miljø for pasientene. Han har erfaring med behandling av både barn og voksne.

Før han kom til Fredrikstad har han jobbet mange år ved en privat tannklinikk på Hamar.

Obum er medlem av Den norske tannlegeforening [MNTF].

Autorisasjon (2017)

Oasen Tannklinikk Telefonnummer 69 31 64 40 69 31 64 ... Nettsted
Hans Jacob Nilsens gate 7 1606 Fredrikstad
Bestill time
Obum Onwuagha er tannlege i Fredrikstad

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Obum Onwuagha

En svært dyktig og omsorgsfull tannlege

Pris

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Dr. Obum Onwuagha. Han var svært omtenksom, tok seg god tid og fikk meg til å føle meg trygg gjennom hele besøket. Han var blid, positiv og genuint opptatt av at jeg skulle ha det bra. Behandlingen ble utført på en svært profesjonell, nøye og pen måte. Han renset tennene mine grundig og ga en grundig vurdering av tannhelsen min med gode forklaringer og råd. Jeg følte meg godt ivaretatt og kan varmt anbefale ham til andre som ønsker en dyktig og omsorgsfull tannlege

Hyggelig og effektiv

Pris

Tannlegen er alltid blid, omtenksom og effektiv. Jeg er alltid fornøyd med resultat og pris. Anbefales.

Tusen takk for veldig god behandling

Pris

Jeg opplevde at jeg ble godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og jeg er svært fornøyd med både resultatet og den profesjonelle oppfølgingen

Trygg og behagelig

Pris

En utrolig hyggelig og profesjonell tannlege. Følte meg godt ivaretatt gjennom hele behandlingen. Anbefales!

Profesjonell og god tannlege

Pris

Svært fornøyd. Profesjonell og effektiv tannlege som forklarte underveis og skapte en god stemning. Fantastisk sangstemme.