Christoffer Andresen

Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
I dag 24. aug | I morgen 25. aug | Tir 26. aug | Ons 27. aug | Tor 28. aug | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
---|---|---|---|---|---|---|
Christoffer er oppriktig interessert i faget sitt og har gjort at jeg har troen på tannhelsen min igjen. Han redder tenner med nye teknikker der andre tannleger ville trukket tanna. Han er ærlig og profesjonell i god kombinasjon med omtanke for deg som pasient. Han sørger alltid for at du har det komfortabelt og er trygg under behandling og spør om du har det greit underveis. Han hjelper deg med tydelig prioritering og veiledning. Beste tannlegen jeg har hatt og reiser lett litt ekstra for den kvaliteten Christoffer leverer!
Jeg har vært pasient hos Christoffer Andresen i flere år. Han er den beste tannlegen jeg har vært hos. Rolig, dyktig, og flink til å forklare. Han er spesielt forståelsesfull for oss som sliter med litt tannlegeskrekk.
Har gått hos Christoffer i flere år. Meget fornøyd. Han er flink i sitt arbeid, behagelig, blid og hyggelig. Han er faglig dyktig og nøyaktig og ivaretar pasientens behov på en særdeles god måte.
Måtte ta en skikkelig overgang av tennene og var klar over at jeg måtte gjøre endel,grunnet at jeg ikke er glad i tannleger og derfor noen år siden sist .Ble anbefalt han av en bekjent.Etter flere besøk og noen timer i stolen så er fobien for tannleger borte.Han er opplysende, nøye og dyktig. Og resultatet er jeg veldig fornøyd med. Kan trygt anbefale han på det sterkeste.
Hørte han skulle flytte fra Tønsberg, det var synd.Men kjører noen mil jeg.
Jeg har gjennom flere år benyttet Christoffer som tannlege. Etter å ha funnet en tannlege jeg endelig er godt fornøyd med, så ønsker jeg å anbefale han i høyeste grad. Christoffer er imøtekommende, hyggelig og faglig sterk. Opplevelsen av å kunne komme til en moderne og faglig oppdatert tannlege, som på en komfortabel måte forklarer underveis hva som blir gjort, har for min del endret tannlegebesøket til å bli en bekymringsfri rutine.