Christoffer Andresen

Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
I dag 2. mai | I morgen 3. mai | Søn 4. mai | Man 5. mai | Tir 6. mai | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg er veldig fornøyd med han. Sympatisk og flink. Han er nøye og forklarer godt hva slags behandling du trenger. Føler meg trygg. Anbefales.
Jeg er veldig fornøyd med tannbehandling hos tannlegen Christoffer Andresen. Han er flink og tålmodig.
Han har for det første en meget behagelig fremtreden. Informerer underveis hva han skal gjøre. Mitt inntrykk er at han er veldig flink i faget, kommer til å savne ham veldig.
Christoffer har vært min tannlege i ca tre år. Mine tenner har vært utsatt for skoletannleger på 60- og 70-tallet, med de ødeleggelser det medførte. Så behandlingene har vært å ordne skader som følger av dette. Han har høy kompetanse og ser alltid etter hvordan beholde/ta vare på mest mulig av eksisterende tann OG gi en behandling som varer.
Christoffer har et behagelig vesen og en føler seg alltid godt tatt vare på. Han forteller hva han gjør underveis og dokumenterer jobben.
Jeg er lei for at han nå flytter til ny klinikk 10 mil unna, men kan hende jeg tar den turen nettopp for å beholde han som min tannlege.
Christoffer kommer til å bli savnet i Tønsberg. Han er svært flink i møte med mennesker, også de som lider av tannlegeskrekk. Han informerer om hva som skjer underveis, er grundig og holder seg oppdatert om nyheter på behandlingsfronten.