Christoffer Andresen

Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
I dag 23. aug | I morgen 24. aug | Man 25. aug | Tir 26. aug | Ons 27. aug | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg har trivdes veldig godt med denne tannlegen. Han er dyktig og nøye i arbeidet sitt, og jeg føler meg alltid trygg i hans hender. I tillegg er han svært hyggelig, imøtekommende og har alltid et godt humør, noe som skaper en trygg og behagelig atmosfære for pasientene. Jeg setter stor pris på hans profesjonalitet og vennlige væremåte.
Christoffer er en trygg og flink tannlege jeg virkelig anbefaler! Han tar seg god tid og forklarer hele veien hva som skal skje.
Jeg er veldig fornøyd med han. Sympatisk og flink. Han er nøye og forklarer godt hva slags behandling du trenger. Føler meg trygg. Anbefales.
Jeg er veldig fornøyd med tannbehandling hos tannlegen Christoffer Andresen. Han er flink og tålmodig.
Han har for det første en meget behagelig fremtreden. Informerer underveis hva han skal gjøre. Mitt inntrykk er at han er veldig flink i faget, kommer til å savne ham veldig.