Gabriele Sjøblom
Skriver en anmeldelse her, i og med at jeg ikke fikk gjort det på google, og det står at denne tannlegen er leder for resten, så håper jeg blir hørt. Verste jeg vet om er å dra til tannlegen, da jeg har hatt en stor frykt for det siden jeg var liten. For at jeg skal komme meg til tannlegen må jeg ha det veldig ille og vondt, og når jeg ber om en akutt time, så forventer jeg at jeg får noe hjelp der og da. Jeg har hatt ekstreme smerter i visdomstanna mi, og jeg hadde akutt time i dag, kom nettopp hjem og jeg er i tårer av hvor lite jeg føler jeg fikk hjelp, som om jeg ikke ble trodd på. Det ble tatt bilder av tannen min, de ser at det er en vanskelig tann og at jeg må bli henvist videre. Det har jeg full forståelse for. Jeg forklarer likevel videre til både tannpleier og resepsjon om at jeg pusser ordentlig tennene med spesiell tannbørste og gele, bruker munnskyll, tar maks dose av paracet og ibux i døgnet, og LIKEVEL har jeg kjempe vondt i den grad at jeg ikke har apetitt til å verken spise eller sove ordentlig. Da forventer jeg at det er noen der som forstår hvor ille dette kan være, og hjelper meg med å lindre smertene på en eller annen måte, men nei, det eneste jeg fikk tilbake var: «du må bare vente på svar ang henvisning», og «sånn er det». Det er ikke sånn det er, det skal ikke være så vondt og det er noe mer dere kan gjøre. Det står på siden deres at dere tilbyr akutt smertelindring, og jeg fikk det motsatte, jeg fikk bare tomme ord, som hjelper meg lite når jeg sitter her med ekstreme smerter til det punktet hvor jeg vil heller sulte enn å spise pga kjeven min. Jeg er så skuffet og så lei, og den holdningen jeg har rundt tannleger blir ikke bedre når jeg ikke blir sett på mitt verste.
Beste tannlegen jeg har hatt, forsiktig og rolig. Forteller hva hun gjør underveis.håper hun blir min tannlege lenge!
Enkelt å kommunisere med. Hun er forsiktig, slik at det ikke skal gjøre vondt når hun undersøker tennene mine.
Jeg har litt tannlege skrekk. Men den er nesten borte pga den fine måten hun møter deg på og kommuniserer på. Fantastisk!