Alexios Sarkisian
Jeg hadde i dag (04.08.25) en veldig god opplevelse hos DiDent på Bjølsen. Klinikken er moderne og innbydende, og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hele veien.
Behandlingen (undersøkelse, rens og tilpasning av blekeskinne) var smertefri og effektiv, og tannlege Alexios forklarte alt tydelig underveis.
Det er tydelig at de bryr seg om både kvalitet og pasientopplevelse. Anbefales på det varmeste!
Møte opp i nye lokaler som var pene og rene. God mottagelse i resepsjonen. Tannlege (Alexsios) kom presis og var veldig hyggelig. Hadde moderne utstyr og var dyktig. Han var informativ og vi hadde en hyggelig prat rundt mitt første besøk der. Anbefales!!!
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos denne tannlegen og kan absolutt anbefale han videre. Han var rolig, profesjonell og tok seg tid til å forklare alt grundig før behandlingen startet. Selve prosedyren gikk smertefritt, og han var dyktig og nøyaktig. Klinikken var ren, moderne, hadde en behagelig atmosfære og vennlig personale.
Snill hyggelig trygg og bra tannlege anbefales til alle som vurderer å komme til Dident tannklinikk.
Tannlege Alexios er helt fantastisk på alle områder. Han er faglig dyktig, og meget kunnskapsrik. Han er grundig med arbeidet sitt, og man får gode resultater av behandlinger med høy kvalitet som varer. Han tar godt imot pasienter! Og man føler seg sett, hørt og forstått! Vil absolutt anbefale Tannlege Alexios på det varmete! Han tar også hensyn om man har tannlegeskrekk - noe som er betryggende for en som ellers ikke liker å gå til tannlegen.