Profilbilde av tannlege Birgitte Øyås

Birgitte Øyås

Profilbilde av tannlege Birgitte Øyås
Tannlege

Om

Birgitte er en erfaren allmenntannlege som tilbyr et bredt spekter av behandlinger – fra vanlige fyllinger og rotfyllinger til tannkroner og mer omfattende tannbehandling.

Autorisasjon (2024)

Opalia tannklinikk Trondheim Telefonnummer404 30 110404 30 1 ... Nettsted
Vestre Rosten 81, Trekanten 12 etasje 7075 Tiller

Bestill time
Birgitte Øyås er tannlege i Trondheim

Siste vurderinger av Birgitte Øyås

Tannlegebesøk

Pris

Jeg kan varmt anbefale denne tannlegeklinikken! Tannlegen er svært profesjonell, presis og viser stor empati overfor pasientene. Alt forklares grundig, noe som gjør at jeg føler meg trygg og avslappet under hele besøket. Behandlingene utføres effektivt og smertefritt, og resultatene overgår forventningene.

En spesiell takk går også til damen i resepsjonen – alltid smilende, hyggelig og hjelpsom. Hun er flink til å organisere avtaler, gir påminnelser i god tid og skaper en hyggelig atmosfære fra det øyeblikket man kommer inn døren.

Tussen takk.

Pris

Hun er snill og veldig presis. Det var en opplevelse. Birgitte er en utrolig talentfull tannlege og en vinnende personlighet!! Jeg anbefaler det på det sterkeste.😊😊😊

Særdeles dyktig tannlege som gjør absolutt alt for att pasienten skal ha det best mulig til en vær tid under behandlinge

Pris

Hun skaper en solid trygghet med sin enorme kunnskap å dyktigehet når hun så grundig forklarer alt hun skal å utfører med forsiktighet. Vanskelig å forklare, men man rett å slett slapper av i tannlegestolen, det tror jeg ikke så mange tannleger greier å få folk flest til å gjøre ☺️. Uansett, anbefaler henne 100% . Bare strålende fornøyd 😊

Birgitte er en utrolig dyktig tannlege og er et vinnende vesen!!

Pris

Birgitte er utrolig imøtekommende, trygg og en særs god tannlege. Hun gir god informasjon om hva hun skal gjøre, og forklarer godt underveis. Følte meg ivaretatt og sett under hele tannlegetimen, og hun har sørget for at jeg ikke lengre er redd for å dra til tannlegen. Jeg kommer til å dra tilbake til Birgitte.

Fantastisk tannlege og hyggelig opplevelse!

Pris

Fantastisk tannlege som man føler seg godt ivaretatt av. God service og man merker hvor hun brenner for jobben sin. 10/10. Anbefales på det varmeste! ☺️