Snezana Landeka
Fikk spørsmål flere ganger om jeg trengte bedøvelse da hun så at noe av behandlingen gjorde at jeg nok skar noen grimaser. Jeg trengte ikke det, men jeg er svært fornøyd med grundig arbeid!
Jeg anbefaler virkelig Snezana. Jeg har tannlegeskrekk og har slitt med å gå ferdig hos tannlegen, men her føler jeg meg trygg. Og at hun har direkte søking hos helfo gjør besøket veldig hyggelig 😉
Jeg har alltid hatt en flott opplevelse hos Snezana! Tannlegen er både profesjonell og vennlig, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt. Behandlingene er smertefrie, og de tar seg tid til å forklare hva som skjer, noe som gir meg trygghet. Jeg er veldig fornøyd med både service og resultat, og vil definitivt anbefale til andre!
Snezana er en utrolig god tannlege. Hun er dyktig, finner på de beste løsninger for behandling, utrolig god å forklare. Fleksibel. Hjelper med betalings alternativer.
Jeg er veldig glad at det finnes så god tannleger.
Anbefaler på det sterkeste.
Snezana har hjulpet meg veldig mtp tannlegeskrekk. Hun er lyttende og forklarer godt samtidig som hun er veldig forsiktig. Legger opp timen slik at du hele tiden vet hva som skjer, noe som er betryggende ved tannlegeskrekk.
Vil varmt anbefale henne❤️