Kristin Evje

Haugar Tannklinikk
Kvinne, 37 år

Godkjenning

Autorisasjon (2010)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Haugar Tannklinikk Telefonnummer33 30 93 8033 30 93 ...
Stoltenbergsgate 3 B 3110 Tønsberg
Vis kart
Kristin Evje er tannlege i Tønsberg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(1)
1 vurdering
Behandling
(1)
1 vurdering
Tilgjengelighet og service
(1)
1 vurdering
Pris
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Kristin Evje

Rolig, dyktig tannlege.

Klinikk: Haugar Tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

For meg, med litt tannlegeskrekk var møtet med denne tannlegen utelukkende positivt! Jeg hadde ikke vært hos tannlege på altfor lang tid pga dette. Heldigvis var ståa grei likevel, men det heter vel flaks og gode tannpusserutiner. Selv om det var altfor lenge siden forrige tannlegebesøk opplevde jeg ikke å få kritikk for dette, og det var for meg bra. Jo lengre jeg hadde gått, jo mer gruet jeg, ikke bare for jobben, men også for "kjeften" jeg trodde vanket. Heldigvis kom den ikke! Jeg var jo selv klar over og fullstendig innforstått med at jeg hadde gått for lenge.
Hun forklarte hele veien hva hun gjorde, hun gjorde en grundig jobb og var opptatt av at jeg hadde det bra under hele behandlingen. Hun ga gode instrukser i pusteteknikk når ting var i ferd med og føles skummelt. Jeg har heller aldri tidligere opplevd at det å få bedøvelse var så lite smertefullt. Hun brukte god tid, tok på bedøvelseskrem uten at jeg trengte å be om det. Alt i alt en positiv tannlegeopplevelse! Nå er det ikke lenger skummelt å bestille seg en time, og jeg trenger ikke å utsette det i årevis....
Ikke nok med at servicen var tipptopp - prisen var heller ikke avskrekkende! Noe skulle refunderes av forsikring grunnet gammel skade - også det ble ordnet uten at jeg løftet en finger eller måtte lete fram gammel dokumentasjon. Full pott fra meg!