Premium Profil på Legelisten.no

Bruk Legelisten til markedsføring!

Premium Profil gir en mer utfyllende profilside enn det du har i dag. Gjør flere tilpasninger og del mer detaljert informasjon slik at de mellom 2-300.000 månedlige brukerne av Legelisten.no lettere kan forstå hvorfor de skal velge akkurat deg og din klinikk.

Vi tilbyr nå følgende muligheter på person- og klinikkprofilsider:

Lurer du på hvordan du kan nå ut til flere pasienter gjennom Legelisten? Ta kontakt for en uforpliktende prat:

telefon: 988 68 270
epost: larshaakon@legelisten.no

Utfyllende beskrivelse av deg og din klinikk

Du får her et felt på profilsiden der du kan inkludere det du måtte ønske å formidle i ren tekst.

Vis et profilbilde

Med tanke på å gjøre profilen mer interessant kan et godt bilde gjøre stor forskjell. Med Premium Profil vil du kunne legge til et bilde på profilsiden din.

Fremhev en pasientvurdering

Du har kanskje fått pasientvurdering på Legelisten.no som beskriver deg og din praksis så godt at du gjerne skulle vist den til alle som besøker profilen din? Nå har du mulighet til å velge en enkelt vurdering som fremheves på toppen av profilsiden din.

Økt synlighet i våre søkeresultater

Du konkurrerer med mange andre gode behandlere på Legelisten.no. Med Premium Profil vil ditt navn få økt synlighet i våre søkeresultater.

Lenke til din hjemmeside

Gjør det enklere for potensielle pasienter å finne nettsiden deres. Lenker er også fremdeles et viktig signal for Google's rangering av nettsider, og en lenke fra Legelisten.no vil derfor kunne hjelpe til å rangere nettsiden høyere i Google-søk.

Lenke til din timebestillingsløsning

Gjør det mulig for pasientene å gå direkte fra din profilside på Legelisten.no til å bestille en time i din timebestillingsløsning.