Tilsvar til vurdering

Sur dame med dårlig tilnærming til barnet

Nå har vi vært et par ganger hos Dr.Vigen. Etter første besøk dro jeg derfra gråtende fordi jeg opplevde henne som kald, lite interessert i barnet mitt og vi ble kritisert for det ene og det andre.
Ba umiddelbart om en ny henvisning fra fastlegen. Dessverre, grunnet lengre ventetid hos andre leger, dro vi tilbake til Vigen et par ganger med samme problem. Og de samme erfaringene har vi gjort oss _hver_ eneste gang; hun kjefter fordi vi ikke holder barnet «riktig» eller hardt nok når hun skal sjekke barnet, hun kommuniserer overhode ikke med barnet i form av språk, mimikk eller med leker - noe som gjør barnet utrygt under hele sjekken. Hun er sur i dialogen med oss foreldre, hun er alt for kritisk og en dårlig veileder. Jeg får inntrykk av at denne dama hater jobben sin...

Ellers er hun ene unge i resepsjonen den som gjør at vi holder humøret oppe når vi er hos Vigen; hun er superhyggelig i mottakelsen og ved avskjed - hun snakker med barna på deres nivå, hun forklarer og er bare genuint opptatt av barn og oss som foreldre.