Tilsvar til vurdering

Midt på

Det stemmer ar hun virker disputerende når det kommer til sykemeldinger for kortere perioder. Ofte kan du møte på en bakvendt og litt arrogant holdning.
Hun virker noen ganger stresset, og du får ofte følelsen av at dine problemer er bagatellmessige. Dette til tross for at jeg stort sett ikke møter hos lege med mindre jeg er "døende". Hun gir inntrykk av å kjenne kroppen din bedre enn deg selv.

Har hatt henne som lege i flere år. Har vært inne med små og større problemer.
Er du en forholdsvis frisk person vil hun være helt ok. Mest sannsynlig framstå som en kvalifisert og effektiv lege.
Har du derimot et mer omfattende sykdomsbilde eller mer alvorlige problemer er det mindre forståelse og mindre evne og vilje til å lytte som gjelder. Det er når livet butter imot, når man er nede og syk at legene får vist evnene sine. Ikke når du er på topp, og kun inne for noen dagers sykemelding i forbindelse med influensa. Da kunne hvem som helst vært lege. Generelt sett viser hun liten forståelse/empati for sykdomsproblematikk.

Tilgjengelighet trekker også ned da man alltid må vente i ukesvis for time mellom feriene. Akutt-time kan du glemme, med mindre du er blitt skutt!

Pluss for hyggelig resepsjonist/bio-teknikere.

Tror mye av problemene som er beskrevet vil du finne hos norske leger generelt. Da de ofte mangler kompetanse, kunnskap og tid til å ta seg av tilegnede pasienter.