Finn riktig Oslo-tannlege for dine behov

Å finne riktig tannlege i en stor by som Oslo kan være vanskelig. Det er mange tannklinikker og tannleger å velge mellom. Legelisten gir deg derfor en full oversikt over anbefalte tannleger i Oslo. Les våre pasientanmeldelser og finn tannleger med riktige tilleggskompetanser som tannlegeskrekk og Invisalign for nettopp dine behov. Klikk på lenkene for en full oversikt over tannleger i Oslo som har avlagt eksamen i odontofobi, eller har kompetanse til å utføre usynlig tannregulering.

 

Liste over anbefalte tannleger i Oslo

 

Hvis du ønsker en tannlege som holder til nærme der du bor eller jobber, så kan du også på Legelisten enkelt få en oversikt over tannleger i hver bydel. Her finner du tannleger i hver av Oslos 15 bydeler:

Alna

Bjerke

Frogner

Gamle Oslo

Grorud

Grünerløkka

Nordre Aker

Nordstrand

Sagene

Sentrum

St. Hanshaugen

Stovner

Søndre Nordstrand

Ullern

Vestre Aker

Østensjø

 

Hva koster en vanlig tannlegesjekk i Oslo?

Når det gjelder kostnadene for en vanlig tannlegesjekk, varierer prisene i Oslo typisk mellom 700 og 1300 kroner. Dette inkluderer vanligvis en grundig undersøkelse, profesjonell tannrengjøring og eventuelle nødvendige røntgenbilder. Det er viktig å merke seg at priser kan variere mellom ulike tannlegekontorer basert på beliggenhet og tilleggstjenester. Veldig mange tannklinikker i Oslo har egne tilbud og kampanjer for nye pasienter.

Enkelte grupper, som barn og unge under 20 år, får dekket hele eller deler av kostnadene til tannbehandling av det offentlige. I tilleg har Oslo kommune innført en egen refusjonsordning for de i aldersgruppen 21-24 år. Pasienter i denne aldersgruppen kan gå til en privat tannklinikk og få dekket opptil 90% av kostnadene ved tannbehandling.