Tilsvar til vurdering

Lite tillitsvekkende, bagatelliserer problemstillinger

Føler meg ikke tatt på alvor og at årelange og reelle plager som er utredet og forsøkt behandlet blir bagatellisert med begrunnelse om at det må være psykisk betinget (uten noe tilbud om samtale eller videre utredning for et evt psykisk problem, som for meg virker rart dersom han virkelig mener det er roten til somatiske plager som har vart over flere år..).
Har hatt 3 konsultasjoner hos han for 3 ulike problem, og opplevd at han hadde en nedlatende og dømmende holdning mot problemstillingene alle ganger, med kommentarer/spørsmål på grensen til frekt rett og slett. Han viser lite profesjonalitet i sin kommunikasjon og opptrer som om han vet best og mest uten å ta seg tid til å grave særlig dypt. Føler meg rett og slett dårlig møtt og oversett, og han har fått meg til å føle med dum som har tatt kontakt med aktuelle problemer, noe jeg i ettertid har skjønt at jeg ikke må ta meg nær av.
3 konsultasjoner var mer enn nok, nå har jeg byttet. Man skal ikke måtte grue seg til å bestille time hos fastlegen sin...