Tilsvar til vurdering
Trygg og ivaretatt
Jeg har gjennomført full bukplastikk og foretatt brystløft. For det første så fikk jeg respons på mail forespørsel etter bare få minutter og konsultasjonstime 2 dager etter. Når jeg kom til klinikken så følte jeg fort at dette var riktig sted. Under konsultasjonen så fikk jeg dette bekreftet og jeg følte en enorm trygghet på at dette ville bli bra. Alt ble nøye forklart og jeg fikk stor tilitt til Thomas som kirurg. Mottak operasjonsdagen var like bra og alle som jobbet der var like hyggelige. Jobben som ble utført av Thomas Berg er helt ubeskrivelig bra og jeg kan ikke skjønne at det bare er 3 uker siden operasjon i skrivende stund. Arret på magen og rundt brystvorter er nesten ikke synlig. Oppfølging etter operasjon har også vært helt fantastisk.
Jeg anbefaler både klinikken og Thomas Berg som kirurg på det varmeste. Jeg er så glad for at jeg valgte dette stedet og skulle jeg noen gang trenge flere inngrep av noe slag så vil jeg bruke Thomas igjen. Han er en utrolig dyktig kirurg og en man føler seg trygg hos.