Tilsvar til vurdering

Kunnskapsrik, oppdatert, empatisk, lyttende

Det er første gang jeg skriver en omtale – men jeg vil at så mange som mulig får muligheten til å vite om hvor flink, empatisk og kunnskapsrik Dr.Tony Ho er. Jeg er selv snart utdannet helsepersonell, og har slitt med en del kroniske og alvorlige plager/diagnoser de siste årene. For meg er det svært viktig å ha en lege som er oppdatert, svært kunnskapsrik - og som man opplever at virkelig lytter til pasienten, pasienten sine plager og behov. Dette er en lege som møter deg som et medmenneske - på en vennlig, empatisk og forståelsesfull måte. Han har alltid et smil om munnen, og får deg til å føle at du er i trygge hender – noe som er utrolig viktig for meg som har plager som har påvirket mitt funksjonsnivå i dagliglivet så mye at det har forandret mitt liv. Hvis jeg kan hjelpe andre ved å dele min historie og min erfaring med Dr.Tony – så føler jeg at jeg kan kanskje bidra til at andre kan få hjelp av en lege som virkelig er i mine øyne den beste innen sitt felt.

Sist, men absolutt ikke minst, er de ansatte i resepsjonen utrolig hyggelig, smilende, hjelpsomme og imøtekommende – og alltid lett å få kontakt med.