Tilsvar til vurdering

Til ettertanke.

Denne legen ligger alltid etter sitt tidsskjema slik at først sitter man lenge å venter, og når man endelig kommer inn til konsultasjonen så rekker man knapt å forklare sitt ærend før han forsøker avslutte konsultasjonen.

At denne legen har alt for mange pasienter er lett å se når man omsider kommer inn på han kontor. Her råder det verken orden eller system da alt ligger å flyter. Det er bunker på bunker med papirer, klær, tomflasker osv, det er bare rot.

Det virker som om legen fører samlebånds taktikk, hvor det er om og gjøre å få flest mulig pasienter igjennom "fabrikken". For så å kunne fakturere så mange som mulig hver dag på bekosting av sine pasienters ve og vel.

Legen har ikke tid til å ta opp mer en et tema av gangen slik at man må komme tilbake igjen og igjen.Har man feks vondt i et kne og feks samtidig forsøker å nevne at man også sover noe dårlig, blir man bedt om å bestille en ny time for dette.

Er man så uheldig og være der pag smerter ligger man tynt an. Da han nekter å skrive ut dette til pasienter og begrunner det med at han skal ikke være den legen som oppfattes som å være slepphendt med den type medisiner.

Er du pasient med psykiske lidelser har denne legen ingen forståelse eller interesse av og hjelpe deg, noe han ikke har problemer med å innrømme.

Han oppleves noen ganger som frekk andre ganger som hyggelig dette kan virke forvirrende og ustabilt, men dette skyldes kanskje for mye å gjøre.