Tilsvar til vurdering

Motivator, medmenneske, smarting og en morsom fagperson

Etter mange år med henne som fastlege skal jeg flytte og må dessverre slutte hos henne. Har lest litt hva som står her og vil si noen ord selv. Tar ikke med eksempler for å holde det litt kortere og mindre personlig, men alt er sant for det assa;)

1. Ja, hun er direkte, men legger ned tid, innsats og sjel i å hjelpe deg. Mange misliker likevel at hun er så ærlig. Tingen er at hvis du vil ha en som jatter med på alt du kommer med av «ikke-egentlig-problemer» så skal du egentlig ikke til legen i utgangspunktet. Dessuten kommer man lengre i å løse problemer ved å ikke gå rundt grøten.

2. Hun er enestående i å se sammenhengen mellom psykisk og fysisk helse. Et tilsynelatende konkret problem kan ha en kompleks psykologisk årsak. Den finner Anne-Lill.

3. Hun kan være en «lykkepille» ved måten hun får deg til å se annerledes på ting. Interessante synsvinkler på individet så vel som samfunnet kan få deg til å se nytt og mer lyst på det meste. Hun nærmest lurer deg til å undre på ting du trodde du visste.

4. Kan godt være litt kø, men det er fordi hun er populær og fordi hun bruker den tiden som trengs. Hun er god på de nye digitale løsningene så det bedrer tilgjengeligheten hennes. Svarer raskt.

5. Spennende og morsom type som får deg til å forstå.